Rukomet

Simić se zahvalio doktorki i srpskom tandemu i potvrdio da je spreman!

Golman naše reprezentacije Nebojša Simić potvrdio je da će braniti u sjutrašnjem duelu protiv Makedonije.

Čuvar mreže “lavova” zahvalio se dvojici rukometaša Srbije i poznatoj doktorki Marijani Kovačević.

Zahvaljujući Petru Nenadiću i Žarku Šešumu uspostavljen je kontakt sa doktorkom Marijanom Kovačević za koju mogu da kažem da je čudotvorac. Pristala je da me primi na terapiju, terapija je trajala nekih tri sata i kako je vrijeme odmicalo bol je bio sve manji, u nedjelju uveče sam odradio trening punom snagom, bez ikakvih bolova, bez ikakvih problema. I sam sam u čudu. Braniću protiv Makedonije. Koristim priliku da se do neba zahvalim Marijani Kovačević, kao i Petru Nenadiću i Žarku Šešumu”, rekao je za Sport Klub Nebojša Simić i dodao:

“Odmah poslije treninga kada sam postao svjestan da ću moći da branim, fokusirao sam se na meč koji sledi. Iluzorno je trošiti riječi koliko sam motivisan i srećan što ću biti u prilici da pomognem drugovima u dresu sa državnim grbom. Prije početka šampionata pobjedu protiv Makedonije smo postavili kao prioritet. To što su u međuvremenu Makedonci pobijedili Slovence, ne mijenja naše planove i ambicije. Optimista sam i vjerujem da ćemo pobjedom nad Makedonijom napraviti odlučujući korak ka plasman u drugu fazu Evropskog šampionata”.

Crna Gora i Makedonija igraće sjutra uveče od 20.30.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Virus
Gost
Virus

Ko će kome no svoj svome

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Bice tesko,ali se moramo boriti kao pravi lavivi,ako mislimo pobjediti odlicnu Makedoniju..

Duka
Gost
Duka

Skidam ti kapu za napor, majstore! Kao i dvojici srpskih rukometaša, pokazali su da su sportisti veliki ljudi! Doktorka naravno posebna priča. Ajmo noćas!

Montenegro
Gost
Montenegro

to je patriota, rizikuje karijeru a ne ka onaj maneken sto ga proglasismo sportistom g0dine ,a on pjan povrace preko bankine i da je imao otvoreni prelom do sad bi mu zaraslo.. ispade onaj radoicic da je djelimicno bio u pravu!!

Sales
Gost
Sales

A sto ne povede i Borozana 🙁

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Svaka cast za velikog covjeka i sportistu i u skorije vrijeme najboljem golmanu svijeta. Ovo je najveci gest i ono kako treba da se svako bori za drzavu Crnu Goru, i kad si van terena tijelom a srce i dusa ti disu svom snagom za nju nasu majku jedinu… Vec si legenda i pobjednik kakav godj rezultat da bude sa… Više »

Fcfjhf
Gost
Fcfjhf

Bravo za dr Marijanu Kovacevic

Send this to a friend