Rukomet

Simić vjeruje u plasman Crne Gore na OI

Nebojša Simić golman naše rukometne reprezentacije vjeruje da Crna Gora može do plasmana na OI koje će se igrati u Tokiju 2020.

Simić se vratio u naš nacionalni tim i predstavljaće nas na Evropskom prvenstvu koje se u januaru igra u Hrvatskoj. Naši će igrati protiv Njemačke, Slovenije i Makedonije.

“Nema lakih grupa na Evropskom prvenstvu, a naša je pogotovo teška. Imamo Njemacku i Sloveniju osvajače medalja sa posljednjih takmičenja i Makedoniju koja ima nevjerovatan kontinuitet učešća i prolazaka grupe na velikim takmičenjima. Naša najveća šansa je upravo protiv njih, mada i prva utakmica je uvijek zanimljiva tako da se nadam da možemo uraditi nešto protiv Njemaca. Samo se nadam da će svi biti zdravi i spremni. Jako je važno da nas povrede mimoiđu” rekao je Nebojša Simić za Sport Klub i dodao:

“Iskreno mislim da možemo da izborimo plasman na Olimpijske igre, ali moramo i pored svega da imamo dosta sreće. To je veoma teška misija jer dosta zemalja je počelo da ulaže u rukomet kao na primjer Mađarska, Rumunija…..i svi žele u Tokio, a unazad 10 godina 5 mjesta za Olimpijske igre su unaprijed rezervisane za Skandinavce, Njemce, Hrvate i Francuze”.

Simiću fenomenalno ide u Melsungenu, a taj tim je u vrhu Bundeslige i srušio je velikane poput Rajn Nekar Levena i Kila.

V.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ccccccc
Gost
ccccccc

Samo ti ćuti…..da ne bude opet ,,ili ja ili trener”.

Send this to a friend