Rukomet

Sjajni rivali čekaju plave u pripremnom periodu

Rukometašice Budućnosti u pripremnom periodu, tokom avgusta i septembra, odigraće 11 kontrolnih utakmica protiv odličnih protivnika, sa kojima će odraditi i nekoliko zajedničkih treninga saopšteno je iz podgoričkog kluba.

”Plave” se nalaze u Kolašinu gdje odrađuju prvi dio priprema za novu sezonu, a već 7. avgusta, u tom gradu će odmjeriti snage protiv CSM Bukurešta.

Protiv rumunskog tima koji u novu sezonu ulazi kao jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja Lige šampiona, izabranice Dragana Adžića igraće i 10. avgusta u sportskom kompleksu ”Verde” u Donjoj Gorici.

Na turniru ”Vinko Kandija” u Ljubljani, 17. i 18. avgusta, naše šampionke će odmjeriti snage protiv Lokomotive iz Zagreba, Podravka Vegete i domaćeg Krima.

Nakon turnira u glavnom gradu Slovenije, Budućnost će u Mađarskoj krajem avgusta igrati protiv Đera i Erda, a za 29. i 30. avgust planirano je učešće na turniru u Grudama, gdje će rivali biti Bjelovar i Podravka.

Posljednje provjere pred početak Lige šampiona, prvog vikenda oktobra, Milena Raičević i saigračice imaće 19. i 20. septembra kada će u Podgorici gostovati slovenački Krim.

Budućnost će na otvaranju nove sezone elitnog takmičenja, prvog vikenda oktobra ugostiti danski Odenze. Rivali u grupi su još francuski Mec i norveški Larvik, a u glavnu rundu idu tri prvoplasirana tima.

RASPORED BUDUĆNOSTI U PRIPREMNOM PERIODU

Budućnost – CSM Bukurešt (7. avgust), Kolašin

Budućnost – CSM Bukurešt (10. avgust), SC ”Verde”, Podgorica

Budućnost – Lokomotiv Zagreb (17. avgust), Ljubljana, turnir ”Vinko Kandija”

Budućnost – Podravka Vegeta (18. avgust), Ljubljana, turnir ”Vinko Kandija”

Krim – Budućnost (18. avgust), Ljubljana, turnir ”Vinko Kandija”

Đer – Budućnost (24. avgust), Đer (Mađarska)

Erd – Budućnost (26. avgust), Erd (Mađarska)

Budućnost – Bjelovar (29. avgust), Grude (Bosna i Hercegovina)

Budućnost – Podravka (30. avgust), Grude (Bosna i Hercegovina)

Budućnost – Krim (19. septembar), Podgorica

Budućnost – Krim (20. septembar), Podgorica

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend