Rukomet Trener Tivćana Đorđo Peruničić spriječio veći incident

Skandal u Tivtu: Napadnuta sutkinja rukometne utakmice

Međunarodna rukometna sutkinja Jelena Mitrović spašavala je glavu u Tivtu.

Ona je prija dva dana, nakon četvrtfinalne utakmice Kupa Crne Gore između drugoligaša ŽRK Tivat i prvoligaša ŽRK Feniks, napadnuta na terenu od jednog ili više lica (tek će se utvrditi).

Veće posljedice spriječili su trener domaćih Đorđo Peruničić, delegat Nazim Demirović i njena koleginica Anđelina Kažanegra. Do incidenta je došlo nakon što je u posljednjoj sekundi za gošće dosuđen sedmerac za pobjedu od 22:21.

U tom trenutku crveni karton dobio je Zoran Božović, asistent prvog trenera, zbog toga što je nogom udario u zapisnički sto. I to nije sve. Nakon gola gošći iz Podgorice, golmanka domaćih Katarina Bandović u lice se unijela sutkinji Mitrović.

“Sutkinja Mitrović je napadnuta sa leđa, prvo počupana za kosu, a nakon toga je završila na terenu. Uz pomoć trenera domaće ekipe, delegata i njene koleginice izvučena je iz haosa, posljedice su mogle biti veće. Srećom, dok je ležala na terenu, nije dobila udarac. Uspjeli su nakon toga da dođu do svlačionice, zaključali se i čekali policiju. Za to vrijeme neko im je lupao na vrata. Organizacija utakmice je bila slaba, domaćin nije ispoštovao propozicije takmičenja, a publika se nije mogla obuzdati. Golmanka domaćih Bandović je po završetku meča stala ispred sutkinje Mitrović i unijela joj se u lice, a onda je nastao haos. Savez je obavezan, odnosno direktor Lige, da na osnovu izvještaja službenih lica, donese odluke. Utakmica se završila u regularnom vremenu, biće registrovana postignutim rezultatom kazao je direktor Lige Milorad Vujošević.

Vujošević je istakao da od završetka utakmice, a kraj je bio u nedjelju oko 21 sat, treba da prođe 48 sati dok se izjave ne sakupe.

“I Bandović i Božović će biti sankcionisani. Tivat će biti kažnjen zbog slabe organizacije utakmice. Drugi put u ovoj sezoni im se dešava da publika ulazi na teren nakon završetka utakmice. Bili su kažnjeni 400 eura zbog slabe organizacije, odnosno bili su sankcionisani na osnovu propozicija”, dodao je Vujošević.

I sudije i delegat bili su u policiji gdje su dali izjave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoom
Gost
zoom

Sramota! Divljaci. Još kad opravdavaju “nijesam za nasilje, ALI…”

Pero
Gost
Pero

ZOOM , JA SAM GLEDAO UTAKMICU ZA RAZLIKU OD TEBE !! KO JOJ DADE PIŠTALJKU U USTA NEK JE SKLONI SA PARKETA JER JE POTENCIJALNA OPASNOST ZA JOIŠ INCIDENATA A I ZA RUKOMET !!

Treba biti real
Gost
Treba biti real

Zbog Vas bi mi bilo drago da se pojavi snimak,mozda se I zapitate zasto domacini nisu snimali kad su tako nezadovoljni sudijsma,a prave vec drugi put incident,iole svjestan covjek ce osuditi cin,a gledajuci snimak mozda I Vi postanete svjesni svog ‘znanja’

Polarna lisica
Gost
Polarna lisica

Domaćin jeste snimio utakmicu i nadamo se da ce se snimci svih spornih situacija kao i ponasanje sudija za vrijeme cijele utakmice ce se ubrzo pojaviti u javnosti. Druga stvar sto se tice obezbjedjenja jeste ta da je domacin uredno pozvao policiju i prijavio utakmicu kao i da su bili prisutni clanovi firme obezbjedjenja… O tom po tom. Ali je… Više »

Treba biti real
Gost
Treba biti real

Odlicno kad jeste.Da vidimo onda sve.

Marko.MNE
Gost
Marko.MNE

Aha, dakle nasilje jeste adekvatno. Super.

Treba biti real
Gost
Treba biti real

Djevojcica gostujuce ekipe je zavrsila sa iscasenim ramenom.Za svaku osudu.Svakako I njena ekipa treba da reaguje,kao I Institucije.

Bokelj
Gost
Bokelj

zasto mi je obrisan komentar

Marko.MNE
Gost
Marko.MNE

Niko da pomene nasilje ispoljeno prema gostujucoj ekipi?!?!?

Pjer
Gost
Pjer

Cuveno nase junastvo

Radosav
Gost
Radosav

Bruka i sramota za crnogorski rukomet , ovo je drugi put zaredom,da kad su domacini dolazi do tuca i neprijatnih scena na terenu!!!

Treba biti real
Gost
Treba biti real

“drugi put u ovoj sezoni” ,primjer sportske ekipe izgleda cim je “drugi put u ovoj sezoni”,do koga je?

junior🔖
Gost
junior🔖

Može li snimak tog spornog faula za sedmerac ?

Ida
Gost
Ida

Zlo rađenje, gotovo suđenje!

Pero
Gost
Pero

Molim Vas da ne mješate sport i politiku!! Ove đevojke su pokradene po drugi put !! Sramota !!

Vesko
Gost
Vesko

Sve i da je tako to ne opravdava fizički napad na jednu damu

Pero
Gost
Pero

Sramota za rukomet , sramota kako su sudile obje sutkinje , žao mi je što su đevojke iz Tivta doživjele jednu veliku sportsku krađu !! Nije trebalo da bude incidenata , ali trebalo bi kazniti i sudije zbog niz propusta i priistranog suđenja !! One su najviše krive što je došlo do incidenta !!

Slavko
Gost
Slavko

Slika i prilika DPS junastva. Zenu sa ledja za kosu pa na teren da je gazis.

Navijač
Gost
Navijač

Slavko dome, oladi malo. Pregrijaćeš se i pregoret ka sijalica ako nastaviš.

Mrgud
Gost
Mrgud

Tačno ga DPS obolje.

Rade007
Gost
Rade007

Ovo je klasično DF-SPC junaštvo ,botino.

Cika miki
Gost
Cika miki

Slavko litijaj, a batali sport i politiku

Mrgud
Gost
Mrgud

Primjer iz skupštine CG. Tvoji Slavko,tvoji. Vaša je osobina istinu izvrtati.

Logan
Gost
Logan

Sve je istina, ali treba stavit do znanja ovim rolingstonsima da ne mogu da nas kradu u sred Tivta.

Vele
Gost
Vele

Koliko imas Tivcana u Tivat mozda 5 posto. Grad ti se citav pretvorio u roling stonse zenite Srbijanke pa se posle cudite sto vam “deca” pricaju ekavicom i sire cetnistvo.

Logan
Gost
Logan

Nemamo mi problem sa srbijankama i srbijancima, to su gospoda. Imamo sa tima poput tebe sto ste iznad Cetinja pa ste se spustili.

Dragan
Gost
Dragan

Tivat vam je postao leglo raznih dodjosa najgore sorte. Sa raznih banda Leskovca, Trebinja, Berana, Bjelog Polja. .. grad se pretvorio u pravu divljinu od naroda.

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Litijasi, sta ces? Tivat nikad nije bio grad.

Vele
Gost
Vele

Tivat je selo bio do kad nije doso Piter Mank i napravio Porto Montenegro.

Sefket
Gost
Sefket

Tivat je uvijek bio grad. Da nije, Tivcani bi isli ka sjeveru Crne Gore trbuhom za kruhom. Migracije nam govore gdje je dobro a gdje cemer i bijeda.

Ojha
Gost
Ojha

Srbijanci došli more pa misle da je Šumadija.

Send this to a friend