Rukomet

Slijedi uigravanje za Evropsko prvenstvo

Majda Mehmedović će pobjedu nad Poljskom, sem po dobrom rezultatu, pamtiti i po nezgodnoj povredi nosa koju je zadobila u prvom poluvremenu.

Sjajno krilo Crne Gore se poslije višemjesečne pauze vratilo u državni tim, koji je u Gdinju slavio sa 26:20 i ostvario treći trijumf u kvalifikacijama za EP.

“Iskreno, mislim da smo mnogo bolje od njih ušle u meč. Istina je da nijesmo imali mnogo vremena za pripremu, ali smo ih odlično spremili, snimili najjače oružje, ključne igrače i završili posao. Bile smo sve motivisane, svaka koja je ušla je dala veliki doprinos”, rekla je Mehmedović.

U junu si odigrala posljednji meč za Crnu Goru, koliko ti je nedostajao crveni dres?

“Osjećala sam se prelijepo i to mi je dalo krila da letim na terenu. Odigrati smo kvalitetnu utakmicu. Imali smo mati pad koncentracije u nekim sitaucijama koje moramo ispraviti, ali napraviti smo dobru raztiku.”

Osigurali ste plasman na EP, izvjesno je da ćete žrijeb za EP dočekati sa prve pozicije, da li vas ovakav rezultat može uspavati u subotu?

“Nema opuštanja. Pred našim navijačima želimo da pokažemo ponovo dobru igru. Anđela Bulatović i ja, s obzirom na to da dugo nijesmo nastupale za reprezentaciju, željne smo navijača i domaćeg terena. Faktički smo se plasirale na EP, ali sve ostale utakmice će nam dobro doći za uigravanje i za nešto veće i bolje što dolazi. Ubijeđena sam da će sve biti onako kako je bilo u Poljskoj”, zaključila je Majda.

Send this to a friend