Rukomet

Šta poslije Evropskog prvenstva?

Dragan Adžć je krenuo u podmlađivanje selekcije, a onda ostao bez podrške onih koji su u početku bili za tu ideju Rukometnog saveza Crne Gore.

Kada je umjesto njega, na prepad, doveden Per Johanson, predsjednik RSCG Zoran Radojičić je potencirao.

“U ime Saveza mogu da kažem da nam je na svakom takmičenju cilj da smo u vrhu. Zbog toga smo i morali da sačuvamo renome crnogorskog rukometa, bez obzira na pojedinačna razmišljanja o podmlađivanju sastava i neigranja određenog broja iskusnih reprezentativki”.

Šta dalje? Johanson je vratio iskusne, ali “lavice” nisu u vrhu, a mlade su uglavnom “grijale klupu”, neke nisu ni minut zaigrale… Sada će se neke iskusnije oprostiti neke i zvanično (Anđela Bulatović), dok su druge najavile odluku za par dana. A slijedi najvažnija godina kada su u pitanju Olimpijske igre.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mmmm
Gost
Mmmm

Spdnja

Ax122
Gost
Ax122

I ja mislim da je rukovodstvo saveza problem….i ja mislim da katarina nije trebala ici ako vec nije spremna….i ja sam za podmladjivanje i da se adzo vrati na mjeyto ispjeha….u tom podmladjivanju ne smijemo biti ekstremni jer joka i majda jos puno mogu da doprinesu ovoj ekipi……

Spale
Gost
Spale

Vratite Adzica i pustite covjeka da radi.

Vojo
Gost
Vojo

Ja mislim da adzic podmece johansonu jer mu daje pogresne savjete u vezi igracica da bi ga sto prije ocerali mnoge je on trenere nesportskim potezima ocerao sa njegovim podmuklim radom van terena

mimo
Gost
mimo

@Vojo – ja mislim da iza svega, ipak, stoji Pedja Boskovic. Pedja je Adzov kum, a sjeti se da je napustio rukometni savez i presao u Evropsku kucu rukometa. Istovremeno (gle cuda!) presao je i na mjesto ministra odbrane a CG postala clanica NATO. A svi znamo da Svedska nije clanica NATO i Pedja sad (uz pomoc NATO) ucjenjuje Svedsku… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Realno, nikako nijesu igrale svoju igru. Sem prvo poluvrijeme protiv Rusije i Švedske. Ništa nije moglo da se posloži. Ali se nijesu obrukale. Borile su se iako im nije išlo. Kompetno prvenstvo je neobično. Svi su bili toplo-hladno. Treba proširiti bazu a ne da 8 igračica mora da igra cijelo vrijeme.

druga priča
Gost
druga priča

Ne može se preći na moderan rukomet kada večina igračica igar u Budućnosti potpuno drugačiji rukomet i kada se previše slobode da Kneževićki, koja kada god joj krene misli da samo ona može da igra i počne da pravi greške koje kasnije koštaju poraza. Mlade igračice mogu da igraju brzi i moderan rukomet . Sve utakmice su bile na gol(… Više »

orny
Gost
orny

ima li šansi za Olimpijske igre, obzirom na 9.mjesto. Ne znam sistem kvalifikacija…

mimo
Gost
mimo

Ima, nista nije izgubljeno, ali steta sto se to vec sad nije rijesilo… Inace, nista se nece promijenit u nasem rukometu, jer je Radojicic i razni drugi Radojicici jos uvijek na celu naseg rukometa. Izguglajte ga samo, njegovo ime je uvijek vezano za neke skandale i jade kako u zenskom tako i u muskom rukometu. Da bi vise da kaze… Više »

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Ovdje se od fotelje ne odvaja lako

druga priča
Gost
druga priča

to su pogrešne informacije da su šanse izgubljene, prava šansa je na svjetskom prvenstvu u japanu, a biće i kasnije prostora. ovjde neko pokušava da stvari opet vrati na staro da ne valja ništa i slično.

Johan Son
Gost
Johan Son

Takav nam je svaki posa`

Send this to a friend