Rukomet

Suzana Lazović pred trenerskim izazovom

Redovan sastanak svih trenera angažovanih u Ženskom rukometnom klubu Budućnost je održan, a plavi klub je definisao plan aktivnosti u sezoni 2017/2018. za mlađe kategorije.

Na sastanku je odlučeno ko će raditi sa budućim vedetama dvostrukog šampiona Evrope…

Generaciju 2000/2001. će voditi Bojana Popović, zajedno sa Suzanom Lazović, generaciju 2002/2003. Gabrijela Markoč i Mirjana Milenković, generaciju 2004/2005. će trenirati Ivan Terzić i Ivana Božović, generaciju 2006/2007. Tanja Jeraminok i Marina Rakočević, dok će sekciju “mini rukomet” kao i do sada voditi Filip Adžić.

Najveća novina je početak trenerske karijere hrabre Suzane Lazović zajedno sa proslavljenom Bojanom Popović će trenirati generaciju 2000/2001, a za taj juniorsko kadetski uzrast će po prvi put biti organizovana Regionalna liga.

Tako će Suzana i Bojana sa talentovanim igračicama igrati sa vršnjakinjama iz Krima i Vardara…

Novi Suzanin posao ne znači da je završila igračku karijeru sjajna Suzana se godinama bori sa povredama, trenutno je povrijedila vrat, a sigurno će i to pobijediti. Očekuje se da pauzira manje od dva mjeseca.

Tako će uporedo raditi dva posla, a prihvatanje trenerskog poziva znači da na vrijeme razmišlja o budućnosti…

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
maramica
Gost
maramica

srecno lazovicka

popivoda
Gost
popivoda

popovicku polako ali sigurno sklanjaju sportski direktor pa pomocni trener pa sada trener juniorki neda ona nepravilna glava da se ko primakne.

Morače
Gost
Morače

Brz oporavk zlatna lavice. Puno sreće i u trenerskoj profesij!!! Poslije svake povrede izlazila si jača!!!

Send this to a friend