Rukomet Nađa Kadović je velika nada Budućnosti

Tinejdžerka pokazala da može da zamijeni Majdu Mehmedović

Nađa Kadović

Rukometašica Budućnosti Nađa Kadović ima 16 godina, uzor joj je Majda Mehmedović i najmlađa je igračica Lige šampiona. Upravo je u prošlom kolu protiv Krima zamijenila Majdu koja, zbog manjih problema sa leđima, neće putovati u Švedsku na megdan Savehofu.

Nađa će i u subotu zauzeti startnu poziciju. Debitantkinja vjeruje da će njen klub, u novom meču sa švedskim predstavnikom u Ligi šampiona, ponoviti dobru partiju sa premijere u Podgorici.

“U pauzi od Lige šampiona bavili smo se i analizom, vidjeli greške, ali i dobre stvari koje želimo da zadržimo. U subotu nas čeka Savehof, mlada i rastrčana ekipa, potrudićemo se da ih umirimo i da sprovedemo našu igru, prije svega da vodimo igru”, rekla je Nađa.

Najmlađa članica Budućnosti vjeruje da će i ostale djevojke, poput Džaferović, Godeč, što da ne i mlade golmanke Vujisić, dobiti šansu.

“Nadam se i sigurna sam da će se iskusnije igračice potruditi da mlađe dobiju šansu.”

Kaže da nema pritiska.

“Skroz sam se oslobodila. Imam veliku podršku od trenera i iskusnijih igračica. Mnogo mi znači njihova pažnja. Pored mene je najbolje krilo na svijeta, Majda Mehmedović, koja i poslije treninga sa mnom radi i priča.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo Da.
Gost
Ljubo Da.

Moraš da ispravio ledja ,još si mlada.Hrabro naprijed.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Не може Мајду нико замијенит, а Нађи сву срећу желим! Да постигне само дио Мајдиног успјеха може бити срећна.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Svaka cast kako se drze rukometasice, nema ljubomore medju njima i starije pimazu mladjima igracicama a ne da im nogu postavljaju da im nebi mjesto uzele. Svaka cast djevojke vi ste svijetla tacka kako se igra i za klub ali i za drzavnu reprezentaciju.

Milena
Gost
Milena

Bravo Nadja!:*

Send this to a friend