Rukomet Liga šampiona, 3. kolo:

To je prava Budućnost: Plave odbranom srušile Valčeu

Rukometašice Budućnosti zabilježile su drugu vezanu pobjedu u Ligi šampiona – izabranice Dragana Adžića su u SC Morača savladali Ramniku Valčeu sa 23:19.

Ono što je trener Podgoričana kazao u najavi meča dobilo je potvrdu – odbrana je ključ uspjeha i kada “plave” to ispoštuju, onda protivnik nema čemu da se nada.

Sem par kratkotrajnih oscilacija u igri, Budućnost je odigrala meč na visokom nivou. Nakon izjednačene borbe do 21. minuta, Podgoričanke su serijom 4:0 zaključile prvo poluvrijeme sa vođstvom 13:10.

Dobar otpor rumunskog prvaka bio je pristan do 37. minuta, kada je domaćin pri rezultatu 16:14 nanizao pet golova i stekao ubjedljivu prednost, koja do kraja susreta nije bila ugrožena.

Gošće su mini serijom u finišu meča ublažile poraz.

Blistala je Jovanka Radičević sa 13 pogodaka, a istakla se i Marina Rajčić sa 14 odbrana.

U drugom susretu ove grupe, Brest je sa 35:32 savladao Bitighajm i ostao na liderskoj poziciji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ultras
Gost
Ultras

Kad krilo postigne 13 od 23 gola onda je pitanje sta je muceni protivnik radio sve vrijeme…Sa ovim trenerom uvijek ce problem da bude igra u napadu, jer on nema znanje da to poslozi, posto je njegova filozofija da se u odbrani poubijaju sve protivnicke igracice a drugo je manje bitno. Zato su i prepoznati kao najgruha ekipa u istoriji… Više »

Navijac
Gost
Navijac

Pa u sustino dobro je,jos malo da se uigraju,krila su ehstra ,pivotmeni dobri,bekovi usto,odusevila me ova lazovic,odlicna igracica.srecno!

Mrgud
Gost
Mrgud

Odbrana se podrazumijeva , ali napad je sve haoticniji . Slaba ili nikakva klupa ce doc po naplatu..Sa jednim lijevim , srednjim i desnim bekom tesko da ce se daleko moci..I Jos samovolja i greske od Raicevic je u bilo kom klubu nedopustiva…Ali neka im je bog u pomoc.

Patriota
Gost
Patriota

ČESTITKE!

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Potpuni preokret forme. Bravo.

Zeta zemlja!!!
Gost
Zeta zemlja!!!

Buducnost kad primi ispod 23 gola ne moze da izgubi tako su titule osvaje 😎

Jemmm
Gost
Jemmm

Svaka cast za ekipu, Radicevic na nivou!

Milos
Gost
Milos

Bravo Crnogorke!!

Rade007
Gost
Rade007

Katastrofalna igra,napad ne postoji,mlade igračice sve antitalenti. Odbrana je stvarno bila maksimalno dobra,ali se nije moglo bolje s ovakvim napadom.

Send this to a friend