Rukomet Još jedna prilika za uigravanje

U Grudama nove provjere za rukometašice Budućnosti

Rukometašice Budućnosti u Grudama (Bosna i Hercegovina) će imati nove provjere u pripremnom periodu za novu sezonu – izabranice Dragana Adžića u srijedu će odmjeriti snage protiv Bjelovara, dok će dan kasnije rival biti Podravka.

Biće to nova prilika za uigravanje za dvostruke šampionke Evrope koje bilježe sjajne rezultate u pripremnom periodu – u dosadašnjih sedam kontrolnih duela, ”plave” su upisale šest pobjeda i doživjele samo jedan poraz.

U predstojećim duelima trener Dragan Adžić neće računati na kapitena Milenu Raičević, te krila Jovanku Radičević i Branku Konatar.

“Očekuju nas dva kontrolna duela, te zajednički trening sa Podravkom od koga mnogo očekujemo imajući u vidu to da hrvatski tim igra odlično u pripremnom periodu i da je kvalitetniji nego prošle sezone. Ostaje žal što nijesmo u kompletnom sastavu, ali vjerujem da i pored toga možemo da dobijemo mnogo od provjera u Grudama. U septembru nas očekuju i dva turnira Regionalne lige i vjerujem da će to uz kontrolne mečeve koje smo imali u ovom mjesecu, biti dovoljno da spremno dočekamo oktobar i početak Lige šampiona”, kazao je trener Adžić.

Duel protiv Bjelovara na programu je u srijedu u 20 sati i 30 minuta. Podravka će biti protivnik u četvrtak u 19 sati i 30 minuta.

Nova sezona Lige šampiona počinje prvog vikenda oktobra, a rivali u grupi su francuski Brest, rumunska Ramniku Valčea i njemački Bitighajm.

Send this to a friend