Rukomet

Crnogorski rukometaši poraženi u Kopenhagenu

Crnogorski rukometaši poraženi su od Danske 37:26 u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Zorana Roganovića odlično su parirali u prvom poluvremenu, u nastavku nijesu našli lijek za super raspoloženog Landina, da bi na kraju ipak otišli u previsok poraz, nakon loših završnih deset minuta.

Prvo poluvrijeme bilo je odlično, iako je Danska od starta pokazala da želi trijumf i osvetu, naši su držali priključak i na odmor otišli sa odličnih minus 3.

Ipak u nastavku nije se moglo protiv Landina koji je sakupio čak 19 odbrana.

Nakon četiri kola Danska i Ukrajina imaju po šest bodova, naši su ostali na 3, Farska ostrva na bodu.

Naši će u junu igrati protiv Farskih ostrva u gostima i sa Ukrajinom u Crnoj Gori, a pobjedama će se plasirati na šampionat kontinenta.

tok meča:

37:26 – na kraju ubjedljiv poraz naših momaka. Loših završnih 10 minuta za previsok poraz u Kopenhagenu.

27:19 – Danci su praktično riješili pitanje pobjednika. U posljednjih deset minuta ulaze sa osam golova prednosti.

21:14 – Ide Danska ka pobjedi, jednostavno fenomenalni Landin noćas pravi razliku. Sjajni golman domaćih skida zicere našim momcima, koji pokušavaju da budu u priključku, ali ne uspijevaju. Ipak možemo biti zadovoljni borbom i večeras.

18:12 – opet Danci mnogo bolje otvaraju poluvrijeme. Stigli su do šest golova prednosti u 35. minutu. Landin dobar na golu Danaca, naša odbrana nije zaustavila naleta Hansena i drugova.

14:11 – odličan finiš poluvremena naših i minus 3. Mile Mijušković je nakupio pet odbrana, čime je uspio da neutrališe to što smo igrali sa igračem manje čitav finiš poluvremenu, u jednom momentu smo imali i dva čovjeka manje na terenu. Ipak sa četvoricom u polju nijesmo primili nijedan gol, a dali smo dva!

13:8 – je u 25. minutu. Landin brani odlično, a imamo dosta problema i sa sudijskim kriterijumom, jer nam se sudi dosta isključenja.

12:6 – poslije 20 minuta. Imamo dosta problema u napadu, a večeras Simić nije raspoložen kao u Morači, pa je Danska uspjela već da stvori veliku prednost.

7:2 – tajm aut Roganovića u 12. minutu. Serija povećana na 5:0, već četiri gola sa krila Danaca.

6:2 – poslije deset minuta. Period od šest minuta bez pogotka naših momaka, Danska je iskoristila isključenje Miloša Vujovića da preko Svana stigne do četiri gola viška.

2:2 – poslije pet minuta. Sjajni golovi Čavora i Radovića na startu za naše, koji su opet hrabro počeli meč.

Nakon pobjede protiv olimpijskog i svjetskog šampiona u Morači, izabranici Zorana Roganovića bez pritiska igraju u Kopenhagenu.

Pred 13 hiljada gledalaca pokušaće da ponove dobru igru iz Podgorice, gdje su omogućili sebi da drže ključeve plasmana na šampionat kontinenta u svojim rukama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koća
Gost
Koća

Svaka čast momcima! Ipak, Danska je Danska…Jedino sto mi je malo zasmetalo, je to da sada svi pljujete po Vuku Borozanu. Mislim da nije u redu, da momka koji je dao ovoj reprezentaciji toliko toga dobrog, tako blatite i pljujete… Ovoj ekipi hvali jedan bek kao sto je on. Neko ko ce protiv Danske, Francuske, Spanije… da se digne sa… Više »

POJK
Gost
POJK

I porazi su sastavni dio života. Ništa strašno izgubiti od najboljih na svetu. Jedino sto je strasno to je izgubiti obraz. Zato svi oni koji još nisu izgubili obraz su pobjednici. Ostali su gubitnici za sva vremena i treba se kloniti njih ili ukoliko su svjesni toga i žale za tim pružiti im ruku jer se u sumanutim vremenima nije… Više »

somi
Gost
somi

Skoro cijelo poluvrijeme smo igrali sa igracem manje.Vidi se iz komentara da smo jednoglasni :VI STE PONOS CRNE GORE U SVEMU, NE SAMO IGRACKI.

darko
Gost
darko

nije bitan rezultat.bitno je zalaganje i zelja.kad igrac prihvati gresku saigraca.i oce da je ispravi. e tad se pali masina.D.V.
Crna Gora.nikad montenegro

Joko
Gost
Joko

I pad je let

Alen Muratovic
Gost
Alen Muratovic

Sama cinjenica da je najbolji igrac utakmice danski golman kazuje koliko je nasa reprezentacija bila dobra tj kako su dobro odigrali i nadigrali istu dansku ali jednostavno covjek je imao dan i odbranio 19 udaraca..

EX-YU
Gost
EX-YU

A sto ste očekivali “hrabri sokolovi”😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Alfa
Gost
Alfa

u pocetku malo sudije, malo Simo, pred kraj opet Simo, kom nije bila noc i to je to…. 10 je previse….

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

MOMCI SVAKA CAST ZA HIMNU I BORBU DO KRAJA, NIJE SRAMOTA IZGUBITI OD BOLJEG, BITAN JE ODNOS PREMA DRZAVNOM DRESU I BORBENOST, NAMA JE ULAZ BIO DZABE PA SALA POLUPRAZNA, A KOD NJIH 15000, OCEKUJEM DA UKRAJINU DOCEKA KRCATA MORACA,

Very
Gost
Very

Mnogo je realnije i ljepse uloziti u ovakvu reprezentaciju koja postuje i himnu i drzavu a ne reprezentaciju koja nezna ni himnu ni jezik,a mnogo vise kosta a mnogo manje daje,to traje godinama kako na reprezentativnom nivou tako i klupskom!

Jela-Tivat
Gost
Jela-Tivat

hahaha…poraženi.Valjda poniženi, rastureni, deklasirani.Nijesu izgubili gol, dva razlike da je ovakav naslov NEGO 11 GOLOVA RAZLIKE HAHAHAHAH

Lale
Gost
Lale

Nema veze

Lavica
Gost
Lavica

Lavovi naši svaka čast na borbenosti , dali ste sve od sebe ali oni su večeras imali više sreće.
Idemo dalje glavu gore jer mi se ponosimo vama !!!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Mladi, srcani, borbeni, svaka cast. Nebitan je poraz. Vazan je pristup koji ste pokazali. Koliko je Simic dobio prvi mec toliko su njihovi golmani ovaj. Opusteno…idemo naprijed!

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

to je realno idemo dalje.. 2 puta u dva dana je tesko drezgu pobijedit a ne prvake svijeta.. nadali smo se i to je bilo nase pravo posle one prve.. svaka cast momci.. vidjelo se da mozemo sa svakim da igramo!!

Daka
Gost
Daka

I ako su gubili do zadnjeg minuta su davali sve od sebe! Ponosan sam na vas

Very
Gost
Very

Svaka vam cast,muski i dostojanstveno!!Potencijal u kojem drzava i ministar sporta ako imalo ima sluha ,mora se definitivno okrenuti rukometu sirom CG posebno RK Lovcenu gdje je rasadnik rukometa!Ovo je ekipa koja moze parirati bilo kojoj drugoj rukometnoj velesili!!

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Isti ste matraci!!!

varvar stari
Gost
varvar stari

Svaka cast na svemu sto pokazujete.

Lider regiona
Gost
Lider regiona

Bravo momci…veze nemate

Lavica
Gost
Lavica

Dobro kad je ti imaš , da ih naučiš a … možda budu bolji.

Vlado
Gost
Vlado

Svaka vam cast momci muski ste odigrali i ovu utakmicu..vi ste ponos Crne Gore

razocarani
Gost
razocarani

Upravo,kako sam napisao prije 8 h.
Dokaz,koliko smo neznalice u svim oblastima.

Učitelj
Gost
Učitelj

Nemoj sve po sebi da gledaš…

Primorac
Gost
Primorac

Bravo momci, himna kako se pjeva citava ekipa strucni stab.. Glavu gore na Euro da se ode i veliki u uspjeh.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

najcistija crnogorska ekipa i svaka im cast na tome!! a u fudbalsku reprezentaciju bi najbolje bilo da nam sviraju himnu hej sloveni!!

marius
Gost
marius

Momci sve najbolje u nastavku takmicenja za plasman na EP. Istrosili ste se vna prvoj utakmici, izginuli na teren jer ste hrabro i srcem igrali za svoju zemlju.Crna Gora je ponosna na vas.

Lokica
Gost
Lokica

Ovo je generacija pred kojom je blistava buducnost. Mlad tim, lavovski,hrabro.. Imate veliki potencijal,snagu i MLADOST. TEK CETE DA OSVAJATE I SAMO NAPRIJED MOMCI. SRECNO

Kotor66
Gost
Kotor66

Dokaz slucajnosti i realna slika…ko visoko leti nisko pada

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Beranac koristis lazni nik provaljen si. U Kotor nema takvih izroda koji mrze svoju zemlju.

Lavica
Gost
Lavica

A neee niže od tvog pada , NEMA
👍👍👍👍👍👍

Mars
Gost
Mars

Hrabri momci…mogu i bez Borozana i onih koji ne postuju nacionalni dres

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Pretpostavio sam da ce nas utuc ali ne moze se 2 puta ravnopravno igrati sa najboljim timom svijeta. Ova ekipa ima veliki potencijal ako ostanu svi na okupu.

Lavica
Gost
Lavica

SREĆNO LAVOVI !!!!!!!!!
🍀💞🍀💞🍀💞🍀💞🍀💞🍀💞🍀💞🍀💞

Śole
Gost
Śole

Dobro je na poluvrijeme , Mijušković je počeo da brani pa smo se vratili u meč , iako sudije sude domaćinski još smo u meču , važno je da se vidi da možemo igrati ravnopravno sa svjetskim i olimpijskim šampionom .
Samo hrabro momci .

Gigi
Gost
Gigi

Bolji smo od njih 100% .Samo sudije da ne sude kao sto su prvo poluvreme.

Gigi
Gost
Gigi

Sudije kayastrofa.

Kotor
Gost
Kotor

I da izgube 10 razlike momci su me kupili za sva vremena.

Send this to a friend