Rukomet Afera

Vujović zna ko mu smješta, očekuje zaštitu od igrača

Veselin Vujović

Veselin Vujović kaže da zna ko mu smješta razne priče prethodnih dana.

Nakon što je smijenjen sa mjesta selektora Slovenije, pojavila se vijest da je Vuja igračima uzimao pare da bi igrali poker.

“Bili smo baš na putu za Seged, gde smo igrali utakmicu Lige Šampiona, kad me nazvala jedna novinarka iz Srbije i rekla mi šta su neki slovenački mediji napisali. Ostao sam u šoku, bio sam frapiran. U Segedu igraju četiri slovenačka igrača, odmah mi je došao kapiten Jure Dolenec i rekao mi je da će se slovenački igrači oglasiti oko svega i reći svoju stranu priče kako bi me zaštitili”, rekao je Vujović za Index o pomenutim glasinama.

”Zamislite što su oni napisali. Najprije da se ja uz poker opuštam, a onda da sam tražio pare od igrača da učestvuju u tim partijama. Kakve su to gluposti, je li vidite koliko je to kontradiktorno? Opuštam se, a onda tražim pare. Ipak, najviše me povrijedilo što su napisali da sam na treninzima ponižavao i maltretirao igrače koji su odbijali da učestvuju u tim partijama. Može li iko normalan da povjeruje da bi neko mogao četiri godine opstati u takvoj sredini s takvim načinom ponašanja? Veseli me to da je nakon mog odlaska gotovo cijela slovenačka javnost stala na moju stranu. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Slovenačkog rukometnog saveza od 500 komentara njih 450 je bilo u moju korist. Ljude ne možeš prevariti i lagati”, rekao je Vujović.

On je dodao i da zna ko mu sve smješta, ali da će to kasnije otkriti.

Send this to a friend