Rukomet

Vuko Borozan odbio dres reprezentacije Crne Gore

Rukometaš Vuko Borozan, saznaje Arena, neće biti na širem spisku selektora Zorana Roganovića za predstojeća dva kvalifikaciona meča reprezentacije Crne Gore protiv Farskih Ostrva 24. oktobra i Ukrajine u gostima četiri dana kasnije.

Sa lijevim bekom Vardara obavljeni su razgovori oko predstojećih obaveza kada mu je predočena velika uloga, kao igraču ekstra klase, u nacionalnom timu.

Ali…

Borozanov odgovor bio je negativan. Član skopskog Vardara neće doći na okupljanje zakazano 21. oktobra u Podgorici.

Na ovaj način stavljena je tačka na možda i jedno od ključnih pitanja od kada je selektor Zoran Roganović preuzeo brigu o “lavovima”. Kakav će biti dalji razvoj situacije sa Borozanom, pokazaće vrijeme. Ovo nije prvi put da bombarder sa Cetinja okrene leđa nacionalnom timu.

On je 23. marta 2017. godine obavijestio predsjednika RSCG da više neće nastupati za rukometnu reprezentaciju Crne Gore, jer ima više ponuda drugih nacionalnih selekcija, o čemu je javnost obaviještena saopštenjem Rukometnog saveza.

Ubrzo nakon toga se oglasio rukometaš otvorenim pismom odlučio je da razjasni situaciju oko objavljivanja saopštenja Rukometnog saveza.

“Nije istina da sam prihvatio bilo čiju ponudu da igram za drugu nacionalnu selekciju, kao što nije istina da sam na bilo koji način obavijestio RSCG da imam namjeru da promijenim nacionalni dres. Istina je da sam sve takve ponude bez dileme odbio, kako bih uvijek i u svakom trenutku, kada mi to zdravlje dozvoli, bio na raspolaganju Crnoj Gori. Vuko Borozan, kao i do sada, sa emocijom, kao i do sada, sa ljubavlju koja nema granice, igraće za svoju Crnu Goru. Jer, Vuko Borozan, njegovi preci i njegova familija druge domovine nemaju, niti je traže. Dakle Crna Gora, nema druge”!

Borozan je demantovao tada da je pregovarao sa Katarom:

“Zvali su me da porazgovaram sa njima, da mi pokažu u kakvim uslovima oni rade! Nije bilo nikakve druge priče”.

Najave da će Vuko zamijeniti nacionalni dres nijesu se ostvarile. Imao je želju da nastupa za nacionalni tim na EP prošle godine, ali zbog saobraćajnog udesa i oporavka nakon nezgode nije mogao da pomogne “lavovima”.

Što je sada u pitanju?

Da li će se ponovo ustalasati sportska rukometna javnost? U rukometnim kuolarima kruže priče da su za Vukove usluge zainteresovane mnoge druge reprezentacije, a da je Rusija, navodno, najupornija da angažuje momka sa Cetinja.

Vuko je uvijek, kada je nastupao za Crnu Goru, davao maksimum, onda kada je bio najspremniji ili bio povrijeđen.

Uz to, on je u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta izabran za najboljeg sportistu Crne Gore u 2017. godini. Momak rođen na Cetinju 1994. godine osvojio je Ligu šampiona, SEHA i duplu krunu u Makedoniji. Sa Crnom Gorom izborio je plasman na Evropsko prvenstvo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksandar
Gost
Aleksandar

Nije kriv on nego država i njeni rukovodioci..Ne zezajte ni ja ga nebi igrao sve dok je politika umješana i tačka..

Krug
Gost
Krug

Pustite momka da zaradi pare ! Mlogi velji Crnogorci kad bi im uzeli pare koje su zdipili istog bi trena prestali da vole svoju milu Crnu Goru. I da se ne lazemo, ne vazi to samo za Crnogorce, to vazi za sve sirom ove nase planete. Ovi iz Katara to odlicno znaju jer su i oni takvi. Prema tome sevap… Više »

Bosko
Gost
Bosko

On nebitan a 200 komentara o njemu

Marko K
Gost
Marko K

A ko je Vuko Borozan

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Koliko ja znam ( a ne znam puno) Borozani su sa Cetinja.
A kod Cetinjana je ljubav prena Crnoj Gori naj jače izražena.
Šta je sada to ?

Inače, u mom komentaru nema ni naj manje ironije, sarkazma i zato me nemojte pogrešno shvatiti, u mom komentaru ima samo pomalo čuđenja.

Ragnar
Gost
Ragnar

Svi smo zacudjeni ali vidjecemo o cemu se radi

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Nema se šta viđet’.
Sve je je viđeno, sve je jasno, sve je što se no reče crno na bijelo.
Stvar je jednostavna……. Borozan je simbol čuvene snage crnogorskog patriotizma.
Kad bi Milo sjutra postao Srbin, na svijetu nebi bilo većije Srba od DPS-ovaca.
Psihologija stada.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Niko te ođe ne shvata pogrešno, ne brini, čak naprotiv…
A kad si kod čuđenja, je li ti čudno što toliko voliš Srbiju, a ona te ućerala u tu torinu Bosne i Hercegovine, da niste ni tamo, ni ovamo?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Bući, bući, bući…..

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Sportista Crne Gore???Zastiđe Crne Gore,Bolje da se Nije Rađao ni on ni Drugi Slicni izrodi,
koji su Spremni da izdaju Svoju Domovinu,od Tebe i tebi Slicnih se Stidi sva Casna i Postena Crna Gora,a
Posebno Casno Prezime Borozana !!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Milo Vujovic

Bogami Vujoviću, kod vas je pre puno zastiđa.
Cca preko 50%.
Nezastiđe je kod vas u debeloj manjini.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

No poštovani g-dine Vujoviću. Zastiđe je prilično složen i rastegljiv pojam. Ono što je za nekoga zastiđe za drugoga je vrlina. I obratno, dobri moj g-dine Milo. Npr. uzmimo primjer Novaka Kilibarde. Za njega je srpstvo tamo negdje deedesetije bilo vrlina, a sada je zastiđe. A kakav je ( mada je već ostarjeo) nebi me začudilo kad’ bi mu srpstvo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ako izabere Rusiju, dukljanska ciganija će se kolektivno spaliti i riješiti nas bijede.

realno
Gost
realno

mislim da izmedju naslova i teksta nema nekog objektivnog logicnog,,,, odnosa vec samo provokacije za citaoce. Citam da saznam zasto se neko odrekao svoje nacije i svog dresa, a citajuci saznajem da je to odluka igraca dali ce igrati za CG. i onda se nadmecu komentari cojak ili necojak, bravo ili izdaja, a tekst samo izaziva provokacije izmedju igraca i… Više »

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

U ovakvim slucajevima treba oduzimati crnogorsko drzavljanstvo. On treba da ima tretman stranca u Crnoj Gori. Ima ih jos: Mitotic,Mandic….

EPP
Gost
EPP

Fasizam? Nije to opsta vojna mobilizacija idiote kvazi demokratski i evropsko moderni.

EPP
Gost
EPP

Ti si dečko zastranio opasno. Kod doktora podju, tako ćeš najbolje zaštiti državu. Zbog sporta – razonode nekome uzeti drzavljanstvo? Hahahahahah aj dodji kad napunis 18+

Virus
Gost
Virus

Ti, si poprilično glup, EPP, državljanstvo mu se može, čak je i obavezno po zakunu oduzeti, ako igra za reprezentaciju druge države.

EPP
Gost
EPP

Dobro ti si cetnik, od tebe me ne čudi. Momak ni nema namjeru da igra za drugu kako reče.

Lud
Gost
Lud

Promjeni ime u Blento.

serdar
Gost
serdar

hahaha…bravo

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Sto se ove posrbice bune iz “principijelnih ” razloga. Mali smo i moramo stititi svoje resurse svim sredstvima. U Spaniji u ovakvim slucajevima igrac obrazlaze 3 sata na press konferenciji svoje razloge. Ako iz kuce nije ponio vaspitanje onda drzava da ga vaspita.

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Na isti nacin moramo zastititi himnu,zabraniti neprijateljima drzave da u nju ulaze i pricaju sta im je volja. I ko se buni? Oni koji protiv nje govore u svakoj prilici i koji bi je sutra srusili kad bi mogli. I to bi bila demokratija ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Oduzeo bi državljanstvo nekom samo zato što neće da igra za reprezentaciju! Pa valjda čovjek ima pravo da misli svojom glavom i odlučuje što mu sa životom valja činit. Oće li igrat ili neće je njegova stvar, a da je sreće grabili bi se svi da igraju za državni tim jer to je najveća čast za svakog čovjeka(bar bi tako… Više »

Domacin
Gost
Domacin

@Budimo realni Ne zato. Ako igra za drugu reprezentaciju onda uzima drugo drzavljanstvo. Po zakonu onda gubi crnogorsko.

serdar
Gost
serdar

ceracemo se jos…

NBA
Gost
NBA

VUKO,”DRUZE STARI”: ZNAS KOLIKO PUTA SMO PONOVILI ONU NJEGOSEVU: SVOKO MORA PO JEDNOM DA UMRE,CAST I BRUKA ZIVE DOVIJEKA!” STA BI S’TOBOM?????

Ljuta
Gost
Ljuta

Svi Borozani sa Cetinja su bili i ostali ono sto su bili Petrovici…Marko Miljanov…Peko Pavlovic..Miljan Vukovic…Jole Piletic..svi Vukotici itd

lara
Gost
lara

Znači Crnogorci!

Ljuta
Gost
Ljuta

No sto…no nisi cita njihova pisma jedni drugima inace bi ti bilo jasnije kakvi su nam tada djedovi bili….

EPP
Gost
EPP

Ali su Petrovici iz Raske Crnogorci?

Virus
Gost
Virus

Jes’ Njeguši su u Rašku.Jadnici, kad nemate ništa svoje, tuđe prisvajate.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

Tako je Ljuta, reci ti njima šta su i objasni.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kad ozbiljni ljudi pričaju ti imaš da putiš.
Tvoje su teme o crtanim filmovima, o stripovima za djecu ( Miki Maus i sl.) , priče o Branku kockici, Kolariću Paniću itd.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Ljuta

Petrovići ( među njima i P.P. Njegoš) su porijeklom iz Bogutova sela kod Ugljevika, a Ugljevik je gradić na padinama planine Majevice prema Bijeljini. Kad su Turci osvojili Bosnu 1463. godine oni su se preselili u istočnu ili u Staru Hercegovinu kod Gacka, a kad je pod Turke pala i Hercegovina pleme Petrović se spustili dolje niže, oko Cetinja.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Dok mi ne puste ( ako ga i puste) komentar dolje, moram još nešto reći. Meni se čini da je mjesto Ljuta u opštini Herceg- Novi ili u pripada opštini Kotor, no nijesam siguran kojoj od te dvije opštine pripada. A opštine Herceg- Novi i dolje navedena opština Ugljevik su opštine prijatelji, delegacija opštine Herceg Novi često dolazi u Ugljevik… Više »

Pitajte Djuru
Gost
Pitajte Djuru

Vuko je ljudina…mozete svi zajedno samo da mu pljunete pod prozor!

delboj
Gost
delboj

Idi momak igraj za Katar, obezbijedi sebei buducnost. Ovdje ti niko nece biti zahvalan, nego da im dones zlatnu medalju a posle toga odigras lose neku nebitnu utakmicu svi bi te razapeli.

Strijelac
Gost
Strijelac

Nije problem što ide, već što godinama unazad laže i traži razlog za neigranje.

BG-PG
Gost
BG-PG

Tako je Vuko SRBINE,igra se za pravu reprezentaciju ili SRBIJA ili RUSIJA,a ne ove novokomponirane ,samozvane države,koje ne poštuje 50% stanovništva,kakva je to državai njena vlast koja izmišlja i prekraja vjekovnu istoriju radi sopstvenih interesa,prodaje svoje ja, da bi se dodvorila gospodarima….NIKAKVA !!!!

Ragnar
Gost
Ragnar

Ajde da vidimo..

Crna Gora
Gost
Crna Gora

A za Republiku Srpsku da igra?

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Nisi veći od mene ja sam najveći idiot….

BG-PG
Gost
BG-PG

Ja sam idiot!

Ljuta
Gost
Ljuta

Ma nisi potpuni..ima odje gorih

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

44,6%.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ti si budala. Hvališ ste sa 44,6%. Uzmi govedo brabonjavo 30 % muslimana i dobićeš 2/3. Pa vi u CG ste veći Srbi no mi u RS. Kad bi se u nas održao referendum jesmo li za nezavisnos’ ili za zajednicu sa Srbijom za nezavisnost bi bili naj manje 75%, a ne 55%, s’ tim što je kod nas 8%… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Ponosan sam na sve muslimane-bosnjake u CG i ponosan sam sto se dio sklonio na Cetinje od vaseg noza, i da, vazda cu prije podrzat njih nego vas, hvala im sto su podrzali nezavisnost Crne Gore

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

svi smo mu povjerovali na prvu, i osudili radojicica a sad se vidi da je to lazovce napadalo ove iz saveza bez osnova odnosno tvrdio je pazar… sad vidim da je radojicic ipak bio u pravu..

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

vidi onaj gore sve!!! a tebe ko jb, zivjeli smo, igrali smo i pobjedjivala je crna gore i bez tebe izrode!!

Ludjace
Gost
Ludjace

Bas ce taj gore da mu zamjeri za koju reprezentaciju ce da igra ahahhahahahahaha

Strijelac
Gost
Strijelac

Sad lijepo neka se, Crnogorski olimpijski komitet, javno izvini svim crnogorskim sportistima, sportskim radnicima i građanima Crne Gore, zbog nagrade koja mu je dodijeljena prošle godine- niza što! U otvorenom pismu RSCG, u kome, s gordošću pominje svoje i ime predaka, obrukao se za sva vremena.Žao mi je ovih drugih.Vrijeme je bilo da se ova farsa oko njegovog igranja, konačno… Više »

Tan
Gost
Tan

To moze samo u tvoju fasisoidnu Rvacku. Ostavi momka na miru bolesniku.

Vujadin R.B.
Gost
Vujadin R.B.

Posteno je da kaze razlog, a koga nema bez njega se moze i mora.

S25
Gost
S25

Sad ce on da se javi i da kaze kako mu je CG jedna i jedina , na srcu i niko drugi…dosadio je cojek vise sa ovim ocu piskim necu piskim…jednostavno ga ne treba vise pozivati

markos
Gost
markos

Neka ide u p.m…. a i vi sa njim

Darko
Gost
Darko

Cetinjska posla !! I pasos im treba uzeti i igrat ce ko voli i postuje cg !!!! Pi bjedno!!!

BudoMNE
Gost
BudoMNE

A šta on zna-pendrek…bog mu dao jedno a uzeo drugo…

Ragnar
Gost
Ragnar

Da sacekamo sa osudama, da ga cujemo sta ima da kaze!

markos
Gost
markos

A šta on ima da kaže, života ti? Je li rekao šta zadnja dva, tri puta? Šta je to toliko mučno što mu “ne da” da igra za reprezentaciju? Evo smo dobili novog selektora… da li je moguće da blavoru ne odgovaraju tri selektora???? Kakav je to odnos prema državnom dresu??? Izvini, ali meni to govori samo jedno, a to… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Mozda je samo za ove dvije, ne opravdavam, ocigledno je da su mu klub i pare vazniji, ali da ga se ne odricemo odma, dajte da stanemo malo, cetinjanin je to, mora igrati za CG

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ada cus ta ljudskovina ce sigurno rec nesto pametno.. imao udes pa nije udes, pa ga udarilo auto pa nije auto pa je izasao iz auta pa je pao preko ograde… mrs!!!!

Ljuta
Gost
Ljuta

A kakvi bi onda bili crnogorci da cekaju?

No profit
Gost
No profit

Vuko Borozan, Cetinje, Crna Gora. A bjezi raspadu placenicki

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Rukomet nije sport..

Navijac
Gost
Navijac

I ja sam na prvo čitanje pomislio dosta toga, ne lijepog, o Borozanu. Ali ne treba donositi zaključke na prvu loptu. Možda nije sve tako crno i bijelo. Moguće je da ima nekih razloga što ne igra, momak možda iz pristojnosti neće da priča o razlozima zbog čega ne igra za Crnu Goru. Svi komentarišemo iz pozicije nama potpuno strane… Više »

Leleku
Gost
Leleku

Tako razmislja pametan covjek. Izdignut iznad raznoraznih prizemnih etiketiranja!

Ragnar
Gost
Ragnar

Ipak, trebao bi da dooobro obrazlozi jer pare se mogu zaraditi i u klupskom rukometu, ovamo se ne igra za novac i on kao najbolji, morao bi da bude tu i da bude vodja, pa da je ostatak ekipe najslabiji na svijetu, a nije tako
U slucaju da izabere drugu reprezentaciju, ne dao bog, ne znam, ono.. sva sredstva su dozvoljena..

Rade007
Gost
Rade007

CDM uporno izvještava o tom nebitnom momku,jer je on bitan za čitaoce i komentatore,koji im dižu neku vrstu tiraža na ovaj način. Ljudi,poštedite nas Borozana,ima drugih stvari o kojima ćemo da čitamo s vašeg portala i komentarišemo.

Boba
Gost
Boba

tekst vam ne valja boba jer nijeste ni jednom riječju objasnili zašto Borozan neće doći na okupljanje.Jedno je odbiti da igra, drugo je ne doći na okupljanje. tendenciozno, naručen tekst koji ne zadovoljava niti jedan novinarski i profesionalni standard.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Kad se pokrene ova priča uvijek se sjetim Tonija Parkera francuskog košarkaša 2000-2106. Osvojio sve što se u košarci može osvojiti. Četiri titule u NBA, Evropsko prvenstvo sa juniorima i seniorima Francuske, najkorisniji igrač evropskog finala i NBA finala i još mnogo, mnogo toga. NIKADA nije propuštio trening reprezentacije, a kamoli utakmicu. A zaradio je više od Borozana, Vučevića i… Više »

marius
Gost
marius

Ovoga lika treba potpuno ignorisat , jer dok se ovako o njemu svako malo pise , moze pomislit da je jako bitan , a u stvari nam je svima pokazao kakva je osoba .

Patriota
Gost
Patriota

Bitno je da je Zorica Kovacevic urucila Borozanu nagradu najboljeg sportiste CG, a Cetinjani su uvijek izdali Crnu Goru, jer su i na poslednjim lokalnim izborima glasili za cetnike demokrate i uru.

Ljuta
Gost
Ljuta

Cetinjani mogu biti sve samo ne ludi…

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Rece prdoklacina

BG-PG
Gost
BG-PG

Kada sa cela rukometnog saveza skinete ovog Radoicica sa njegovom primadonom raspuštenicom,koja je začin u svakoj čorbi ,onda će možda muški rukomet krenuti uzlaznom putanjom…..do tada samo čekajte bolje dane,i pljujete po igračima koji neće da igraju bez ikakvih uslova….

Miki
Gost
Miki

Mozemo li vise da prestanemo da pricamo u da pisemo o ljudima koji ne zele da cuju sa CG! Mogu li nasi portali da prestanu da izvjestavaju o nama (Crnogorcima) nebtnim likovia tipa (Borozan , Djokovic, Raonic,Mitrovic..) (koga boli k…c u CG sta borozan vise radi koliko golova zabija , kako Djokovic jede , jel mu tvrda stolica ) da… Više »

BG-PG
Gost
BG-PG

Ti si čist primjer čovjeka koji je pun kompleksa,prema tome ne treba ti posvecivati pažnju,već te samo ignorisati…….

PG-TG
Gost
PG-TG

A ti si čist primjer posrbice koji navija samo za srbe i posrbice.

putalj
Gost
putalj

TG CG TG CG.. tako je!

Dzale
Gost
Dzale

Dje nadje samo Djokovica,obraza ti.

Lukas
Gost
Lukas

Nije problem Vuko nego predsjednik saveza i slicni paraziti koji su unistili muški rukomet a zbog jakih ledja ne moze im niko ništa i ne snose posljedice za svoj očajan rad.

Darko
Gost
Darko

S opet , nije to nego ,,,,, sretan mu put i sto pisati vise

horny.cg
Gost
horny.cg

Dao je riječ da neće nikad igrat za bilo koju drugu reprezentaciju. Tada sam se i ja postidio što sam mislio da je imao namjeru. Pa sad da vidimo.

Mica
Gost
Mica

Vuko Borozan je prvi Montenegrin-Dukljanin koji je odbio dukljansko-montenegrinsko-sekulinu CG.Do sada su to radili Srbi , a evo počeli i sledbenici sekuline ideologije.Prlainovic i ostali su pošli zbog ustaške himne i politike a Vuko zbog PARA I BOLJIH USLOVA.Takvi su vam svi…moji Dukljani.

Titograd
Gost
Titograd

Hahahaha…posrbica da priča o izdaji?!? Kakva budalaština. Je li te ipak malo sramota?

BudoMNE
Gost
BudoMNE

Mica-čekaju te klijenti na magistrali…
Tvoje posrbice-uzeli dnevnice…

Strijelac
Gost
Strijelac

Jesi li ti, Mica Trofrtaljka?

Sajo
Gost
Sajo

Bravo Vuko. Ne diktaturi.

Rolex
Gost
Rolex

Ma dajte dosta je bilo sa takvima i mnogo mu se pridaje vaznost,niti da je neki faktor toliko vazan za CG,treba ga otkaciti i tacka.

vvv
Gost
vvv

Mozda i grijesim mozda i ima neki razlog al treba da ga saopsti…al znam da se ono onda namjerno tobos povrijedio da ne bi igrao…ozenio se tek i nije mu se igralo.I svi su mu drugovi zamjerili iz reprezentacije…Postenije bi bilo da kaze necu da igram i tacka

vvv
Gost
vvv

Dzabe veliki igrac kad je nula od covjeka….nek mu je sa srecom…

BG-PG
Gost
BG-PG

Odma je nila kad neće da igra za vas,e kako ste jadni,da jadniji ne možete biti,do juče ste ga dizali u zvijezde…..

putalj
Gost
putalj

A, kojih nas smrdo ljudska??? A, što će ti to PG u imenu vaško jedna.. izrode!! bićeš i ostaćeš mali srbin jer su srbi u srbiji.. o, nebeski narode..

Raso
Gost
Raso

Zvijezda jes i nema veze sto nece da igra al nek kaze razlog. Bitno je da si ti coek

100%
Gost
100%

Čovjek radi ono što radi svako normalan. Vidi šta nam se u sportu radi. vidite i vi svi koji plujete po Vuku. Vidite ali ste ulizice i nećete da priznate to. Nemojte se praviti da više volite državu od Vuka ili mene. Ne volite, ne možete je voljeti više. Ali pitajte ministra sporta šta se radi u sportu. Pitajte neka… Više »

Przi
Gost
Przi

„Ko god neće, nagona mu nema,
koga muško srce ne oprema,
kome opštedobro nije milo,
neka bježi i prosto mu bilo.“

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Vuko nažalost, ni prvi ni zadnji koji je patriotizam stavio na licitaciju. Treba svi na Điđa da se ugledaju, kad je reprezentacija u pitanju. A ove Posrbice su presmiješne što kukaju jer im Crna Gora ne da karte, da navijaju protiv Crne Gore.

ehti
Gost
ehti

Bravo.

Tan
Gost
Tan

AHhaha u zemlji dje je sve na licitaciju, eto ti si ostao patriota HAHAHHAHA.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tan nije, niti će biti. Iz vašeg ugla tako izgleda, jer vam je tuđa država milija no svoja.Davno sam napisao da su vam smiješni razlozi kojima pravdate vaše izdajstvo. Država je kao majka. Možeš sto puta na nju da se naljutiš ali je samo ona tvoja. Vi bez domovine ste samo za žaljenje.

Tan
Gost
Tan

balblalbal vazda neka malogradjanstina iz tebe izvire… Da bi nam drzava SVIMA bila kao majka, neko cinjenicno stanje se mora obostrano priznati. Tom prigodom sam samo za tebe nasao nesto sto ce te zanimati. http://www.eupedia.com

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Što da ti rečem. Neko ko ni jednu državu ne doživljava kao svoju je samo za žaljenje. Ha ha malogradjanština. Tri života da živiš nećeš proć koliko sam ja proša. Danas je dan mentalnog zdravlja, pa ti želim sve najbolje.

Tan
Gost
Tan

Moja drzava je planeta zemlja, a ti nastavi da prolazis, pa cemo se sresti za koju svjetlosnu godinu. EUPEDIA je lijek za vas separatiste, pa obidji. Interesantno koliko istih gena imaju tvoji i ovi gore hahaha

Tan
Gost
Tan

Doduse kad tebe i razne amebe slusam, tacno se osjecam i ponosim kao apatrid ahhaha

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa drzava nam je bila i kraljevina shs i kraljevina yu….i sfrj..i srj….pa smo ih sve izdali prvi

Amerikanac
Gost
Amerikanac

Ćosiću, svaka ti čast.

Amerikanac
Gost
Amerikanac

To za tvoju Srbiju važi, jer Vučić, onako pošteno kao svaki Srbin, reče: Ne idite kod drugih na licitaciju, mi ćemo se prodati 5%, jeftinije od najeftinijih.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

uzmi pare vuko pusti ove prevarante …donesi ih na tvoje cetinje

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

tek sad kad vidim ove dislajkove i komentare znam da si na pravom putu vuko….idi uzmi pare i bjezi odavde daleko daleko ….

Ljuta
Gost
Ljuta

Sve do Beograda….

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Oduzeti mu drzavljanstvo pa neka igra gdje hoce.

Toni
Gost
Toni

Ma nemoj? Sve ce tebe neko pitati.

BG-PG
Gost
BG-PG

Kako si smiješan jado ,jadni….

GRAĐANSKI
Gost
GRAĐANSKI

Falim te Bože da još neko u nesretnju Crnu Goru umije napisat naše nekadašnje i jedino: “ŠTO”, ka ovi novinar pri kraju ovoga teksta. Kako se stalno, i u više ravni, pozivamo na Njegoša – baš me zanima: đe to Njegoš (ili Sveti Petar Cetinjski) i kad napisa uvezeno “šta”?!?

Toni
Gost
Toni

U Niksicu i okolini se oduvijek govorilo “sta”, nije se to uvezlo ni odakle. Nemamo namjeru usvajati vas katunski knjizevni jezik.

Siki
Gost
Siki

I Gebels bi podijelio karte za utakmici sa Srbijom pravednije.

Siki
Gost
Siki

Bravo Vuko. Tako se stavlja do znanja da se ne podrzava politizacija sporta.

BudoMNE
Gost
BudoMNE

Siki-siso od posrbice!hahaha

Komsija
Gost
Komsija

Pametan momak,sad ce Cetinjani najveci neradnici, sa Balsica pazara da uz kafu koju srcu do podna bez 30 centi u dzep da pricaju kakav je Vuko ovo ili ono.

Galjego
Gost
Galjego

Bravo Cetinje Hrvatska je uz vas

Čapur
Gost
Čapur

Tako je Vuko Srbine!!!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Koga je briga za Vuka Borozana ili za Vučevića ili za Prlainovića? dres Države Crne Gore treba da nose Crnogorci kojima je majka Crna Gora u srcu! Da je vječna CRNA GORA!!!

Crmničanin
Gost
Crmničanin

Ne mlati,ako Vuko Borozan ne voli CG onda je niko ne voli

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Evo vidimo kolika mu je ta ljubav. Sva u pare!

Toni
Gost
Toni

Sto ti je sad Vucevic kriv?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Ništa. Samo posrbice i srbi ne treba da igraju za našu Državu. Ako mogu za Srbiju to je jedina zemlja za koju ginu.

Sakes
Gost
Sakes

Eee Vuko unisti mi dan. Vrati se u reprezentaciju ko Boga te molim !!!!

Mijo
Gost
Mijo

Od njega se nije moglo drugo ništa ni očekivat . Nek mu je sa srećom ali da od njega zavisi medalja nebih ga nikad više zvao a on nek se poklopi ušima i neka ćuti o patriotizmu i državi . Trbalo bi da ga svi portali i dnevne novine ignorišu jer on nije bitan

Zana
Gost
Zana

Je li on ono prosle godine proglasen za naj boljeg sportistu Cg?

Miloš
Gost
Miloš

Pametan covjek.

one gorke suze
Gost
one gorke suze

A sta ce ti ta ironija, blavore ???

Miloš
Gost
Miloš

Blavor ti tata i mama

one gorke suze
Gost
one gorke suze

Miloše,
Nije u redu da vrijedjas moje roditelje.
Evo, ja se izvinjavam za ovo “blavor” …

Qeee
Gost
Qeee

Kad je bio niko i nista dobra mu je i cg bila. Sad je digo glavu. Sto ga zovete, niko na silu ne treba da igra pa makar djecu iz vrtica zvali da igraju za cg. I ko izmisli da su crnogorci patriote,junaci… svakog za 2e mos kupit. Stidim se sam sebe u sta smo se pretvorili. Pi…

Micko
Gost
Micko

Vidio covjek kako se dijele po partijskoj liniji karte za fudbal-svaka cast ljudino.

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Kad ce Crnogorski sportisti shvatiti da igranje za reprezentaciju prestavlja ponos a ne igranje za partiju,savez ili ti trenera.Sramota me od ovoga Borozana kako se sprda sa reprezentacijom i sa drzavom i narodom koji vole õhu drzavu i dali bi sve za nju.piiiiiii

Ljuta
Gost
Ljuta

Sta bi to dali milo and company kad su vam sve uzeli od para do obraza….e jado avetni

Ludjace
Gost
Ludjace

Mrkelja je malo odlijepio… vataju ga na sentimentalnost ahahahah Sprdaju se sa “patriotama”.

putalj
Gost
putalj

ne no će tebe da je daju.. da srbuješ u sred Podgorice i navijaš protiv svoje đece, komšija, prijatelja, braće.. buzdovane

Micko
Gost
Micko

Nemoj vise-ka boga te molim.Veci sam Crnogorac od 99’9 % dps-a a nikad vam se uclanit necu pa da necu na stadion uc.

one gorke suze
Gost
one gorke suze

A ti si Micko mislio da malo srbujes, śutra na utakmici?!?
E pa … nece moci, srbo …
Kuci gledaj … ili na rts …

Iri
Gost
Iri

Ovo je udar na temelje Crne Gore,katnicu reaguj!

Rapido
Gost
Rapido

Pih. Folirant

UDBA
Gost
UDBA

Da se ja pitam, a na zalost CG sporta ne pitam, ako se momci plasiraju na EP, ne bi zvao Vuka taman da ce medalju donijeti. Naprijed momci i ne obazirite se na umisljene zvijezde!

jaaoooo
Gost
jaaoooo

eto tako!! svaka ti je sveta

Toni
Gost
Toni

Jes’ vala, sve sveci po portalima. A sjedi, jadan, sjedi i zacepi, najpametniji si takav.

Lscg
Gost
Lscg

Čudo neviđeno,STO ČINE PONOSI C.G. Neka nam je VJECNA. EVIVA

CIA snajka
Gost
CIA snajka

Kaže se u tekstu da je Rusija najupornija..
Šišmakov ga je vrbovao.
Katniću,u tvojim je rukama sudbina našega rukometa.

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

laž sve je samo laž da ima išta pošteno u njemu reko bi otvoreno neću da igram za crnu goru i to je to on u stvari reprezentaciju svoje države drži ko rezervnu opciju

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Spremi se sad Vuko da postanes neprijatelj drzave,izdajnik,posrbica i rusofil.Srecno!!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Nema što da se sprema, odavno je postao…

AGA
Gost
AGA

Svi imaju pravo na izbor. Vrijeme će pokazati da li je Vuko bio u pravo. Mislim da je debelo pogriješio, ali opet kažem njegovo je da bira .
Pozdrav za ostale momke koji se svaki put odazovu bez dileme. Ponos ste Crne Gore!

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Tacno si napisao

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Pametan!!! Neka si, svaka ti cast!

Maksuzija
Gost
Maksuzija

Dno DNA dno.

evo vam ga sad
Gost
evo vam ga sad

Murica nisu ni zvali u reprezentaciju, pa drvlje i kamenje po njemu sto je izabrao drugu drzavu
… ovoga mole, a on ni da cuje…..

ivo
Gost
ivo

Pozvan je u mladu reprezentaciju, a ovaj makar još nije izdao i promijenio državljanstvo, mada su kao ljudi tu neđe.. Pata pata, da ne kažem nula nula.

Posmatram te
Gost
Posmatram te

Izvini, a ko je Murić?

Toni
Gost
Toni

Tvoji su ljudski kvaliteti nedostizni. Pozajmi nedje 50 centi za tiket i da si zadovoljan.

Send this to a friend