Rukomet Budućnost gostuje đeru u revanšu četvrtfinala lige šampiona

Za ljepši kraj sezone

foto: ŽRK Budućnost

Imaće Budućnost i nakon meča sa Đerom obaveza u domaćim takmičenjima, ali je jasno da su “plave dame” u našem rukometu klasa za sebe i da će se zato danas za njih praktično i završiti sezona.

Nakon ubjedljivog poraza u Podgorici (30:19), rukometašice Budućnosti će se u revanšu četvrtfinala protiv Đera oprostiti od Lige šampiona za ovu sezonu meč u Audi areni” igra se danas (subota) od 18 sati.

“Želimo da pružimo bolju partiju u Đeru, da odigramo hrabro i jako, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno”, poručila je Bojana Popović, trener Budućnosti. “Sigurna sam da će djevojke u posljednjem meču u Ligi šampiona ove sezone pružiti maksimum, kako bismo na najbolji način završile ovu sezonu”.

Budućnost će se danas oprostiti od Lige šampiona, ali osmina finala i četvrtfinale bili su veliki plus.

“Zaslužili smo lijep završetak sezone, jer smo imale težak posao i u osmini finala, ali smo ga odradili na pravi način protiv FTC-a”, dodala je Bojana. “Došle smo u situaciju da igramo dva meča protiv Đera i to je velika stvar za mlade igračice koje imamo u sastavu. Veliki je plus samo to što smo imali ovako jaka četiri meča protiv FTC-a i Đera to je nešto neprocjenjivo za mlade igračice”.

Meč sa Đerom ujedno će biti i oproštajni u plavo-bijelom dresuza Emu Ramusović (ide u ĆSM), Alison Pino i Barbaru Arenhart (obje u Kim).

Send this to a friend