Rukomet

Zlatni Zabjelčani odbranili titulu

Tradicionalni rukometni turnir “Zlatibor for friendship” šesti put je okupio najbolje iz regiona što ovaj sport nudi kada su mlađe kategorije u pitanju, a svoj pečat kompletnom spektaklu dali su i klinci rK Zabjelo.

Popularni republikanci su učestvovali u tri kategorije mlađi pioniri kojima je ovo prvo međunarodno iskustvo okitili su se bronzanom medaljom (kapiten Balša Đurović je dobio nagradu za najboljeg asistenta), pioniri su osvojili peto mjesto, dok su slavu pokupili kadeti, odbranivši titulu osvojenu prošle godine na istom mjestu.

“Ponosni smo na uspjeh i ponašanje naših dječaka, nadamo se da će uvijek sa ponosom i časno predstavljati klub. Pred nama su sada obaveze u nacionalnim takmičenjima sa pionirima i mlađim pionirima, te završnica Regionalne U16 lige”, navedeno je iz kluba.

A kadeti Zabjela su do pehara stigli nakon izuzetno dramatičnog finala protiv Lovćena, najjačeg crnogorskog tima ispisan je trijumf 14:13. Posebno se istakao golman Vasilije Pečurica, koji je kao i prošle godine izabran za najboljeg golmana turnira.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niko Sajkov
Gost
Niko Sajkov

Zahvaljujući treneru Ivanu Banoviću rukomet u Podgorici je ponovo zaživio

Send this to a friend