Rukomet

ŽRK Budućnost predstavio stikere za Viber

Rukometašice Budućnosti ulaze u posljednji dio sezone pošto im je preostalo da igraju još posljednji turnir Regionalne lige i završnicu u Crnoj Gori.

U klubu se trude da animiraju navijače, pa su tako predstavili stikere za Viber.

“Na nekim od stikera piše “Ajmo đevojke“, “Za medalju“, “Najjači smo“, “To je moja Budućnost“, “Razbili smo“, “Šampioni“, “Kraljice“, ”Naš klub, naš grad” …

Riječ je o 20 stikera privlačnog i modernog dizajna, sa porukama koje će korisnicima Vibera sigurno biti atraktivne u njihovoj redovnoj komunikaciji.

Ženski rukometni klub Budućnost i na ovaj način želi da se približi svim našim navijačima i zahvali im se za podršku koju svih ovih godina pružaju najvećem crnogorskom klubu.

Ženski rukometni klub Budućnost prvi je sportski klub u Crnoj Gori koji je uradio svoje stikere za Viber platformu za komunikaciju.

Takođe svim korisnicima Vibera koji besplatno preuzmu stikere od danas je omogućeno i uključenje u zvaničnu ŽRK Budućnost Viber zajednicu, gdje svi navijači i simpatizeri imaju priliku da se dopisuju sa članovima igračkog kadra i stručnim štabom našeg kluba.”, stoji u saopštenju kluba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Varvar
Gost
Varvar

SVE DOK DRZITE ADZICA NEZNALICU NEMA PUBLIKE

Send this to a friend