Tenis

Đoković: Išao sam glavom kroz zid, nisam slušao signale tijela i uma

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je nekada išao glavom kroz zid i prizao da se nikada nije nalazio u ovakvoj situaciji.

Poslije višegodišnje dominacije Novak od prošlogodišnje titule na Rolan Garosu igra ispod očekivanja i osim pehara na Mastersu u Torontu i finala US opena nije ostvario zapaženiji rezultat na turnirima.

„Mučim se sa formom, nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Doživio sam mnogo uspona, a prvi put mi se dešava da sedam mjeseci u nizu ne osvojim turnir. Svjestan sam da ne igram na svom najvišem nivou, ali moram da ostanem pozitivan. Nekad je moralo i ovo da se desi i drago mi je što je tako jer sam počeo da se ispitujem. Nemam više 20 godina, svake godine se stvari mijenjaju. Išao sam glavom kroz zid nekoliko puta jer je bio samouvjeren, nisam se obazirao na signale koje su mi davali tijelo i um. Bio mi je potreban odmor“, rekao je Đoković za BBC.

Novak će danas protiv Vašeka Pospišila odigrati prvi susret na turniru u Istbornu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pobrokomso
Gost
pobrokomso

Nema vise dopinga stari. Sad igras upravo na svom nivou.

Amerikanac
Gost
Amerikanac

Djokovic ce ponovo bit broj 1 . Ko u to me vjeruje nema blage veze sa sportom

Svasta
Gost
Svasta

To nije iskljuceno…zato sto je situacija u tenisu takva da od ovih vecih niko ne pretenduje, ni Rafa ni Rodzer, preskakace dosta turnira, bas kao i Marej, koji jednostavno i nije nivo ova 3 igraca. Mada je najmanje bitno hoce li opet biti prvi, bolje bi bilo ako moze jos koji GS da nakupi.

Mne
Gost
Mne

Izlizana prica mnogoh vrhunskih sportista na sutonu karijere! Okaci kopacke o klin dostojanstveno…

Rade
Gost
Rade

Kako to mislis kopacke legendo??

Biohazard
Gost
Biohazard

Mislis reket o klin ???? pa valjda bokseri kace rulavice o klin , fudbaleri kopacke , a teniseri su valjda poznatiji po reketu bego po kopackama ? Aaaa ti si mislio da je ” kopacke o klin ” uzrecica ???

Send this to a friend