Tenis Španski mediji oštri prema najboljem teniseru svijeta

Đoković je nezahvalnik broj 1 u svijetu tenisu

Đoković

Španski ABC nazvao je Novaka Đokovića nezahvalnikom broj jedan u svijetu tenisa.

Upravo je sa takvim naslovom izašao tekst u kojem se ponovo zamjera srpskom teniseru zbog organizacije Adria Tura, a pominje se i čuvena situacija sa US opena, kada je linijsku sutkinju pogodio loptom, zbog čega je suspendovan.

“Nema nikakve sumnje da je turnir organiziovao u najboljoj namjeri kako bi pomogao onima kojima je bilo najteže za vrijeme pandemije. S punim tribinama, gledaocima bez maski i bez držanja distance, nekoliko igrača se zarazilo uključujući i njega i suprugu. Nije nimalo slučajno pogodio linijsku sutkinju zbog čega je izbačen sa US Opena”, ističe se u tekstu.

Dodaje se i da neće imati nikada poštovanje koje imaju Nadal i Federer.

“Na terenu on stiče poštovanje. Federer je taj koji i bez igranja pobjeđuje u osvajanju nagrada za fer plej iz godine u godinu. Ima čak 18 priznanja omiljenog tenisera među navijačima, a Nadal dobija priznanja saigrača sa četiri nagrade za fer-plej i sportski duh. To su emotivni izazovi zasad nedostupni za svjetskog broja jedan. Kritikovanje njegovih imitacija, sumnjive povrede i gađanje sudija mu ne popravljaju popularnost. Nadal i Federer dijele međusobno nagrade za fer – plej i omiljeni su među navijačima.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Mislim da mora da ih ignoriše,više će ga cijenit?

Dijagnoza
Gost
Dijagnoza

Tako je to kad se čovjek sa ogromnim rupama u obrazovanju zanese pa misli ako je najbolji u tenisu da i sve drugo zna bolje od svih.

Vanda
Gost
Vanda

Najbolji teniser, ali naporan do zla Boga.

Animus
Gost
Animus

Tenis je aristokratski sport, sa manirima…Nole je igracina, ali ljakse…dzaba zivi u Monte Karlu.

Navijač
Gost
Navijač

Drag mi je, ali nije prepametan. Ni prekulturan. Za bijeli sport ipak treba malo više i jednog i drugog.

Send this to a friend