Tenis

Đoković: Nikada nisam igrao u gorim uslovima

Novak Đoković je poslije poraza od Dominika Tima u polufinalu Rolan Garosa kazao da ne pamti da je igrao u gorim uslovima, ali je i čestitao rivalu na trijumfu.

Meč koji je tri puta u dva dana prekidala kiša, austrijski teniser dobio je sa 3:2.

“Dao sam sve da izbjegnem poraz. Nisam u tome uspio. Nisam ni bio ni na svom nivou u ovim uraganskim uslovima. Nije ni lako biti na maksimumu kada je tako. Ne pamtim da sam igrao u ovako lošim uslovima, ali čestitam Timu koji je želio pobjedu i došao do nje. Žao mi je zbog posljednjeg gema jer sam mu ga poklonio”, rekao je Đoković.

Potom je pričao i organizatorima turnira.

“Pitanje je za organizatora zašto je meč prekinut juče. Ja sam napustio stadion nakon prekida, a rečeno mi je da nema pravila za prekid zbog vjetra, osim ako predmeti ne ulaze u teren. Ja sam vidio kišobran na terenu u prvom gemu, ali možda kišobran nije predmet. Oni to bolje znaju, a naravno da bi bilo lakše da smo odigrali cijeli meč bez pauza”, kazao je Đoković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Bog vam je dao da je Dzonatan Braun tesko povrijedjen.Pravio je budale od vas velikih ratnika tenisa.

Giga
Gost
Giga

Na Prizren Open dogodine.

Medovina
Gost
Medovina

A, njegov protivnik je igrao, iz suncem okupanog Beča?

Hypy
Gost
Hypy

Oooo kukalo srpstvo ugašeno!

Car
Gost
Car

Da su normalni uslovi Nole bi dobio sa 3-0, ali i u ovakvim uslovima se igra a tu se Tim provukao kroz iglene uši potpomognut sudijom. Sve čestitke Nole.

Pghaha
Gost
Pghaha

Ovi zapadnjaci imaju specijalne duvalice te se spremaju za ovakve nemoguce uslove, prevaranti jedni 🙂

Jež
Gost
Jež

Ti si stvarno, car, hahahahahahah…..uveseljavaš narod.

Dominik Ševa
Gost
Dominik Ševa

U pravu si. Onaj penal za Tima nije postojao,hahaha!

cetinje
Gost
cetinje

A Novace sto “mislis”jeli Dominik Tim imao bolje uslove,ajde ne mlati,licno sa zelio tvoju pobjedu,ali bi sto bi.Idemo dalje,srecno Nole,nemo mi kao DF,kriv je Milo.

sasapg
Gost
sasapg

Slaz se sa tobom donekle. Razlicito udaraju loptu, Tim udara mnogo jace lopticu, dok Novak daje spin loptici i zavisi od finesa. Cim je vjetar jak Nole ne moze da igra sviju igru, dok na Tima znacajno manje utice.

Send this to a friend