Tenis

Đoković: Nisam gubio vjeru, znao sam da mogu da se vratim u meč

Srpski teniser Novak Đoković priznao je da je imao sreće u odsudnom momentu uzbudljivog meča protiv Huana Martina del Potra.

Prvi igrač svijete suočio se sa dvije meč lopte rivala, ali je uspio da načini preokret i kasnije u trećem setu dođe do trijumfa nad Argentincem.

“Imao sam sreće u prelomnim momentima taj-brejka u drugom setu. Del Potro je igrao zaista dobro. Pokušavao sam da mu se oduprem do kraja, ali je on preuzeo inicijativu. Krajem prvog seta je počeo da udara odlično sa obje strane, bekhend ga je služio. Zadao mi je mnogo muke. Ali nikada nisam gubio vjeru da mogu da se vratim u meč. On je imao 6:4 u taj-brejku drugog seta… Promašio je onda nekoliko poena. I na brejk loptu u trećem setu je izbacio forhend. To je ono što se desilo, to je sport”, rekao je Novak.

Đoković će večeras u polufinalu Mastersa u Rimu odmjeriti snage sa Dijegom Švarcmanom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tarzan
Gost
Tarzan

Jeste.Zato su i dobri prijatelji
Ali je Novak bolji. Kome je milo,neka mu je jos milije.Kome nije,neka crkne od muke

Flojd
Gost
Flojd

Da nije živio u eri velike trojke Delpo je mogao da čudo napravi..Vrhunski sportista i covjek, odmjeren, smiren. Za primjer

Prč
Gost
Prč

Vise su ga sprijecile povrede nego velika trojka.bio je jedini koji je mogao da igra protiv njih al gotovo da nije sezonu povezao zdrav

Send this to a friend