Tenis Srđan Đoković nije bio na tribinama na meču sa Tomijem Polom

Đoković o ocu: Nisam bio srećan što to vidim, žao mi je što je sve eskaliralo

Foto: Instagram

Nakon trijumfa nad Tomijem Polom Novak Đoković govorio je i o situaciji sa ocem Srđanom, koji danas nije bio na tribinama zbog incidenta u kojem se našao.

Problem je nastao zbog njegove fotografije sa ruskim navijačima koji su imali slovo “Z” na majici i u rukama držali zastavu Rusije sa likom predsjednika te države Vladimira Putina.

“Nije bilo prijatno da bude u loži, to je zajednička odluka. Vidjećemo kako će se stvari razvijati i da li će biti u finalu. Sigurno je da bi želio da bude na tribinama, ali vidjećemo.Vidio sam kao i svi ostali šta se desilo. Bilo je netačna interpretacija, pa je eskaliralo. Imali smo dosta razgovora sa organizatorima, medijima. Nisam bio srećan što to vidim. Moja porodica i ja smo prošli kroz ratove devedesetih, znamo koliko ratovi razaraju. Moj otac je išao poslije svakog meča i pozdravljao navjače, fotografisao, sve kako bi ih ispoštovao. Čuo sam šta je rekao. Živjeli, a mediji su to loše prenijeli. Žao mi je što je sve eskaliralo, ali nije imao namjeru da podrži rat ili sličnu inicijativu. Nije mi prijatno da prolazim kroz to”, rekao je Đoković.

Srpskog igrača u nedjelju čeka finale Australian opena protiv Stefanosa Cicipasa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Ne lazi da ga ne podrzavas. Isti ste. Zasto si vozikao po CG od sjevera do juga da lobiras prosrpsku i rusku stranu. Sram te bilo, veliki sportista treba da je kosmopolita iznad politike.

Marko
Gost
Marko

E pa zaustavi oca nacionalistu.Nijeste u Beogradu,ti si veliki sportista,zato treba da izjegavas takve stvari.Za rat u bivsoj Jugoslaviji zna se ko je najvise kriv.Ptestanite da budete kvazi zrtva i da vas svako mrzi.Mala ste balkanska zemlja,mali narod u svjetskim razmjerama,kad to shvatite ,bice sve dobro.

MNE083
Gost
MNE083

On je jos veci nacionalista nego sto mu je otac!

Stiv d bij
Gost
Stiv d bij

Ali zato je Crna Gora velika. Ogromna. Da imate trku formule 1, vozili bi krugove oko Crne Gore

Send this to a friend