Tenis Zajedno sa Maljkovićem

Đoković radi na zbližavanju Srba i Hrvata

foto: atptour.com

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i najbolji srpski teniser Novak Đoković imaju zajedničku misiju.

Maljković otkriva da njih dvojica pokušavaju da zbliže srpski i hrvatski narod.

“Prije jedno mjesec i po dana, Novak je bio u mojoj kancelariji i ja sam mu rekao da smo on i ja u istoj misiji, na što mi je on rekao “Mislite ovo, mi i Hrvati”. Da, na to sam mislio. Radimo na zbližavanju dva naroda, ali uništiše nas na društvenim mrežama. Na to mi je rekao da ga ne zanima šta drugi misle o tome i da je njegovo da kaže što ima u glavi i šta misli da je dobro za sve nas”, rekao je Maljković.

Legendarni trener smatra da je sport nešto nadnacionalno i nadpolitičko…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Blaki
Gost
Blaki

Što se tiče tenisa,tu si kralj.A ostavi se politike i drugih gluposti ,časti ti.

Deretić
Gost
Deretić

Svi smo mi srbi,serbi,sarbi,sorbi. Ima nas ukupno 8 milijardi , a ostalo je samo kako se ti osjecas. Srbi su otkrili Ameriku , sta cete vise…

Pjer
Gost
Pjer

Teska misija
Bilo koga zbliziti na ludom Balkanu

❤️❤️❤️
Gost
❤️❤️❤️

Ocito vas Nole boli, jer na portalu citate i komentarisete samo ono gdje njega novinari spominju. A jel to sto je napisano tacno il je izvuceno iz konteksta-koga briga. Bitno je da vi svoju biografiju i svije osobine dijelite preko jeftinih portala. Jadno da jadnije ne moze biti

Mile
Gost
Mile

Ako on ih on ne zblizi niki nece

Hydra
Gost
Hydra

Hahahahahaha,oće da zbližava a učestvuje u online konferenciji sa provjerenim ”istoričarem” Jovanom Deretićem u kojem Đoković govori da nije slučajno što su Srbi nebeski narod a Deretić priča kako Vatikan krije da je Isus propovijedao na srpskom jeziku i da su Srbi starosjedioci Balkana,potomci Vinčanske civilizacije,da se grčki alfabet razvio iz drevne srbice.Komedija.

rale
Gost
rale

On da nekog pomiri, vidi sam za litije ko je, pi pi pi

Support
Gost
Support

Više sam nego sigurna da je tvit je odradio njegov otac Srđan, možda i sam pod pritiskom. Živi u Bg, sluša svašta, druži se sa ko zna kakvim nacionalistima. Novak je pametan momak, da je ta podrška od srca, napisao bi on to mnogo ljepše i mekše. Onako je samo kao epitaf, bez emocije. Da se neko zadovolji. Donirao bi… Više »

Rozbratna
Gost
Rozbratna

Odlicns 2 komentara ne znam zasto tolko dislikova

Android
Gost
Android

Volio bih da vise uticajnih ljudi sa svih strana regiona djeluje u pravcu pomirenja i prevazilazenja nesuglasica.Nazalost,kao da to nije interes politickih elita na ovim prostorima.

Ko ih ne zna...
Gost
Ko ih ne zna...

Android: Ne razumiješ, srpski nacionalizam kreće od lude pretpostavke da su svi Srbi i ,, približavanje” uvijek krene u tom smjeru. Možda je Noki lukav na terenu, ali je u nacionalizmu potpuno proziran.

Federer
Gost
Federer

Ovaj sveznalica viši je i Bogu dosadio. Multipraktik za sve.

Ojada
Gost
Ojada

A nije ga bilo cijeli jedan dan. Sto je doruckovala njegova primadona. Bobice sa Havaja, 10gr 500e. Veli da je zdravo.

Vuk
Gost
Vuk

Nole litijas

Riki
Gost
Riki

Dobro vas poznaju Hrvati, tako da od te akcije nema ništa.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Боље ми нажалост познајемо хрвате. Једини народ који треба да се стиди самог себе су хрвти и лијепо их је Дучић опјевао.

SrbljiPlagijat
Gost
SrbljiPlagijat

Hahahha. Realni, kad si realan, navedi mi jedan narod, jednu drzavu iz okoline sa kojima niste ratovali ili ih ne napadate, ti samozvani srbine iz crnogorskog sela. I jedan narod koji vas voli.

Mile
Gost
Mile

Rumunija?

Dosta!
Gost
Dosta!

Budim: Za njih ne znam, ma vi imate zašto, ja ti reko!

Misy
Gost
Misy

Bolje mu je da radi na uklanjanju četničke ideologije, jer to je jedini način da prihvate svoje susjede.

Imenik
Gost
Imenik

Aoh, sa srećom, ma mi se čini da ovo neće na dobro da izađe…

Send this to a friend