Tenis Prvi igrač svijeta oporavlja se na Kopaoniku

Đoković se nada brzom povratku na teren

Novak Đoković se na Kopaoniku oporavlja od povrede ramena i nada se da će već na turniru u Tokiju krajem mjeseca, ponovo biti na terenu.

Srpski teniser je nedavno morao da pređa meč četvrtog kola US opena Stanu Vavrinki, upravo zbog neugodne povrede lijevog ramena.

“Ne znam kad ću se vratiti, ali se nadam da će to biti uskoro. Svakodnevno pratim proces rehabilitacije i reakciju ramena. Na moju žalost, povreda je bila ozbiljnija i onemogućila mi je da igram u Njujorku na turniru, koji je za mene jedan od četiri najveća u godini, naročito u ovoj fazi karijere”, rekao je Đoković.

Najavljuje i da će uskoro donijeti odluku kada će opet zaigrati.

“Na Kopaonik sam došao sa fizioterapeuta. Za sedmicu ili dvije možda opet budem na terenu. Idealan scenario za mene bi bio da nastup u Tokiju. Za otprilike sedam dana ću vidjeti kako će rame reagovati”, istakao je Đoković.

Turnir u Tokiju počinje 30. septembra, a prvi igrač svijeta je želio da osjeti podlogu na kojoj će idućeg ljeta nastupiti na Olimpijskim igrama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Flojd
Gost
Flojd

Bog ti dao zdravlja najveci srbine svih vremena pa da obaraš rekorde sledece godine!

Tomos
Gost
Tomos

Kako mu je lakat, oće li biti spreman za Prizren Open?

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Džaba ćeš se vrtat…

noljevfan
Gost
noljevfan

Džabe će se vrćati, a odlaziti sa milionima u džepu… dobra investicija za Nolja. Koliko će miliona još da šklapi Nolje po turnira i od sponzora, koje god mjesto bio u sledećih 5-6 godina? Više će para on sam da namlati no sve četiri nahije zajedno! E mrčio se mali Nolje, kako mi ga je ža…

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Džaba sve pare svijeta kad je neko ljakse…

Send this to a friend