Tenis

Đoković srećan, čeka ga meč protiv dragog prijatelja

foto: usopen.org

Novak Đoković je lako stigao do finala US opena, a protiv Nišikorija je kaže imao odgovor u svim bitnim momentima.

“Mislim da sam kada se lomilo pronalazio dobre druge servise. Tokom čitavog meča riternirao sam dobro i konstantno pravio pritisak i tjerao rivala da se kreće po terenu. Tako sam mu oduzeo ritam i jednostavno uvijek mu mijenjao poziciju sa koje udara lopticu. Bio je to zaista dobar meč za mene.” kazao je Đoković.

Novak će za 14. gren slem trofej igrati protiv Huana Martina del Potra.

“Lično ga veoma volim, ne samo kao igrača nego i kao osobu. On je veoma drag prijatelj koga puno poštujem. Svi smo bili tužni zbog njegovih problema sa povredama koje su ga odvojile nekoliko godina od tura. On je igrač za velike stvari i velike mečeve. On je gren slem šampion. Igra tenis života bez ikakve sumnje u posljednjih 15 mjeseci.” kazao je Novak.

Srpski teniser u nedjelju ima šansu da prvi put od 2015. osvojio dva gren slema u jednoj godini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo C
Gost
Ljubo C

Mislim da je Novak pokazao kako je dobar covjek,tim sto je godinama davao podršku Del Potru kad mu je najteže bilo,jedan od rijetkih .I to Del Potro vise puta pominjao,ali sigurno mu je to bilo i zadovoljstvo jer je delpo veliki covjek i sportista.

Pjer
Gost
Pjer

Blago majci koja te rodila.Ajmo u nove pobjede legendo

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Del Porto je pobjednik..US Opena?…Tesko da ga moze pobijedit..moje misljenje?

Ćirgić
Gost
Ćirgić

Mišljenje ti je kao i nick.

biba struja
Gost
biba struja

i nadalina i fekica i marejica i vavrinka i čila i zvijer i ciciban i kirjos i tim svi su željeli finale, ali samo je delfi uspio da izvadi kartu za finale sa đoletom, velika čast za delpa što će ukrstiti reket sa najboljim ikadaaaaaaaaaaaaa, ljuboooooooooooo, šta je đede , đe je stigoo naš noleeeeeeeeeeeee, tamo đede đe je i… Više »

Killy
Gost
Killy

Bog ti pomogo Novače Đokoviću! Daće veliki Bog da predješ Fedeksa u gren slemovima i ispišeš ime još većim slovima nego sada.

foler
Gost
foler

Svi su mu prijatelji, dok ne izgubi, pa počne da plače…

Dioklitia
Gost
Dioklitia

Ti svaki dan plačeš od muke!

Razocarani
Gost
Razocarani

Bravo Djole,

Send this to a friend