Tenis Održano proceduralno ročište

Đoković u 23.30 pred sudom, ponovo sproveden u imigracioni hotel

Novak Đoković

Novak Đoković biće pred Federalnim sudom večeras oko 23.30 po našem vremenu, a dotad će vrijeme provesti u imigracionom hotelu u kojem je boravio po slijetanju u Melburn.

Na predstojećem suđenju biće i definitivno donesena odluka hoće li srpski teniser dobiti priliku da brani titulu na Australian openu.

Kasno sinoć je održano je proceduralno ročište na kojem su Đokovićevi advokati zatražili da vijeće od trojice sudija donese konačnu odluku, čemu su se protivio predstavnik države.

Ipak, tamošnji mediji prenose da će odluku donijeti “puni sastav sudija”, što može da se okarakteriše kao mala pobjeda srpskog tenisera.

Đoković se noćas nije pojavio pred sudom, iako je prvobitno bilo najavljeno, već je sve pomjereno za večeras po našem vremenu, odnosno u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu.

Prvom igraču svijeta ministar za imigracije Aleks Houk u petak ujutro oduzeo vizu.

Ukoliko sud preinači odluku ministra, Đoković će u ponedjeljak protiv Miomira Kecmanovića odigrati meč prvog kola Australian opena.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

Ja mislim da su za sve ovo krivi ovi iz DPS a hahaha!! Naravno i Milo Đukanović haha! Večeras kad čika Zdravko okrene par telefona i pomijeri koju planinu, ima Đoko da zaigra ka manit haha!!

Sembegar
Gost
Sembegar

Dosadni reality!

Kuč Crnogorac
Gost
Kuč Crnogorac

Evo ga na telefon pita tatu koliko ina naroda pred Skupštinu?

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Crna Gora je uz Nadala

lolo
Gost
lolo

nisam Noletov obozavatelj, ali cemu ovakva mrznja prema ovom covjeku…
postavite pitanje da li bi ovako postupali prema Nadalu ili Federeru, sigurno ne bi imali isti tretman..
Zapadne zemlje ulazu milione i milijarde da proizvedu jednog ovakvog sportistu i jednostavno ga ne vole

Marko
Gost
Marko

Maska se nosi u Australiji ali, u Srbiji ne, već se šeta i druži bez poštovanja mjera. Dva svijeta. Jesi najveći teniser svih vremena ali, i ugovori i sponzori ne daju da budes čovjek i vratiš se nazad. Kakav bi ti Srbin bio kad ne bi izigravao žrtvu?

Veseljko
Gost
Veseljko

Odavno neko nije izrekao bolje sagledavanje bolesti šovinizama,para ti vrijedi zadnja rečenica.

Zoran
Gost
Zoran

Ne mozes nevakcinisan na Kosovo a ne u Australiju druskane. Izbaciti na prvi avion o njegovom trosku pa neka sa tatom drzi govore po Srbiji.

Sasa
Gost
Sasa

A da se hoce vrnut da pociemo i mi i Australijanci.No srbin je to ZAPEO KA MUTAV NA TELEFON.☻

Vinča
Gost
Vinča

Evo srbi pričaju o slobodi i ponosu

Opa
Gost
Opa

Jeste li vi ljudi svjesni da je netflix usao u svu ovu pricu dao je svima grdne pare da snimi dokumentatac o ovome sto se desava trenutno sto drzavi australiji sto djokovicu uleceli su milione eura i normalno je da se saga nastavlja i kljuca da bude malo drame, a djokaj je uzeo makar dva put vise nego da bi… Više »

Hogar
Gost
Hogar

Hapsi.Kad nije umio da se drži sporta neka mu ga. #i kengura da mu ubačite u ćeliju ☝️ #stvarno blam nad blamovima,pa zamislite da Nadal počne sa nacionalizmom,”Zna se ko su Španci,konkvistadori,nekad planetarna sila”..ali je momak normalan,on to ne bi ni da mu plate. A Đoković,srbin jako diskutabilnog porijekla..i srbi narod koji je najduže robovao u istoriji civilizacije a zadnjih… Više »

Milos
Gost
Milos

Kako je tebi dobro

TamjanSekta
Gost
TamjanSekta

Proceraj stetocinu.

Maršal Tito
Gost
Maršal Tito

Hapsi i deportuj on misli da je Australija srbija da moze da radi sto oce

Send this to a friend