Tenis

Đoković vjeruje da može sa Nadalom

Novak Đoković se uželio mečeva sa Rafaelom Nadalom i vjeruje da može do pobjede u polufinalu Vimbldona.

Srpski teniser je izgubio posljednja dva meča od Španca, međutim sada je u odličnoj formi.

Potvrdio je to i u Londonu plasmanom u polufinale. Sada ga čeka duel u najvećem rivalstvu u istoriji tenisa. Protiv Nadala vodi u međusobnim mečevima 26:25.

“Nisam igrao dugo s Nadalom na travi, a on je u vrhunskoj formi, ponovo je bio dominantan na šljaci i zasluženo je broj jedan na svijetu. Ima mnogo samopouzdanja, ali me moje igre ohrabruju, kao i činjenica da on nije imao mnogo uspjeha na Vimbldonu u posljednje tri-četiri godine. Naši dueli su uvek neizvjesni, intenzivni i napeti, ne očekujem ništa manje od toga“ kazao je Đoković za Sportklub.

Dva tenisera odigraće treći međusobni meč na Vimbldonu, rezultat je 1:1.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Ajmo Novace vrijeme je za finale

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Idemoooo Nole!

cetinje
Gost
cetinje

ovaj crnogorac, busa se u prsa i dize tri prsta, porez placa monaku a ne srbiji, a najbolje od svega je da navija za hrvate… pa zasto ludi srbi navijaju za ovog tipa

Nick
Gost
Nick

Kakav si ti ljakse! Siigurno si iz Humaca.
Toga nikad nije bilo na Cetinje. Nacionalizma.
Novak je Srbin, Srbi i Hrvati su , dušice, isti narod, a naša braća.
Porez se plaća onamo dje čovjek živi. Vi koji poistovjećujete sport i naciju ste tenikre!

alil
Gost
alil

u kojem su to filmu hrvati i srbi braca, ti si izgleda prespavao zadnjih 28 godina! zasto rodjeni srbin koji nikada nije vidio monako sada placa porez njima i finansira njihove skole i zdravstvo, gdje je patriotizam i zelja da se pomogne vlastiti narod! njole dize tri prsta i zastavu srbije, a ne monaka nakon meceva… za njoleta ne navijaju… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Prvo majka mu je Hrvatica drugo rodio se i odrasto u Srbiji i trece stoce i dje da zivi pa mnogi zive u Monako koi imaju pare i jabi da imam nebih valjda u ovaj balkanski glib.

Send this to a friend