Tenis

Đoković: Vjerujem da mogu da stignem Federera

Iako je poražen u posljednja dva finala, na turnirima u Parizu i Londonu, Novak Đoković vjeruje da može da dostigne skor Rodžera Federera na Gren slem turnirima.

Legendarni Švajcarac ima 20 titula sa najvećih turnira, šest više od srpskog tenisera.

“Vjerujem da mogu da stignem Rodžera. Stvarno želim da izjednačim njegov rekord i ostvarim svoj cilj. Ne znam da li će se to desiti, ali sam uvjeren da je to i te kako moguće. U ovom trenutku vjerujem da imam jako dobre šanse da stignem do tih dostignuća. Vjerujem u svoje sposobnosti, ali će vrijeme dati odgovor mogu li da ostvarim te nevjerovatne ciljeve”, poručio je Đoković.

Srbin je 2018. godinu završio na vrhu ATP liste sa oko 1500 poena više od Rafaela Nadala.

Prvu šansu da osvojim Gren slem trofej imaće u januaru na Australian openu, turniru koji je već šest puta okončao sa podignutim peharom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin
Gost
Kotoranin

Hahaha… pa kako ste vi sa komentarima smijesni to je show. To je NAS COVJEK pokazite malo postovanje nesrece.
Reprezentuje CG isto koliko i Srbiju.
Samo naprijed NOLE UBICO!!! Pokazi svima kao i do sad da mozes dostic sve sto zacrtas!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

daleko si ti od federera i nadala munjo …tenis je trop nemas konkurencije …igraj za pare i statistiku i ne drzi govor….u vrijeme njihovih titula konkurencija je bila 5 puta jaca …samo pogledaj top 1o u zadnjih 10 god i sve ce ti bit jasno…

free samples
Gost
free samples

hahh pa druze koje je to vrijeme titula Federera i Nadala!?Jes doduse Federer osvojio taman tih 6-7 vise dok nije imao konkurenciju Djkovica i Nadala sto naravno ne umanjuje njegove uspjehe….ko je realan mora priznati da je era ove trojice tenisera najjaca u istoriji ovog sporta i ko od njih bude imao najvise GS taj ce biti najbolji u istoriji!!!… Više »

Eusebio
Gost
Eusebio

Volio bih Nole da budes najbolji ali nije realno da stignes Federera.Igras najbolji tenis i guraj dok mozes.Srecno

NONEIM
Gost
NONEIM

Pa ako budes igrao kao on sto sad ima 37 god imas sanse.Ali ne verujem da ces ti izdrzati toliko…tebi zavisi od JELENE sto ce ti reci.Mirka je ipak bila sportista pa ga razume u svemu

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Nole je car! Sigutno će biti najbolji!

Send this to a friend