Tenis

Đokoviću fali odlučnosti, presudile greške

Novak Đoković je u Monte Karlu zaustavljen u četvrtfinalu. Danil Medvedev je napravio iznenađenje i u vrlo teškim uslovima savladao je Đokovića u tri seta.

Vjetar je pravio mnogo problema, a Đoković je u trećem setu dozvolio dva brejka, nakon što je imao gejm lopte.

„Očigledno je da mi nedostaje odlučnost za neke udarce u pojedinim poenima. Imao sam previše neiznuđenih grešaka, zaista previše. A on je bio veoma strpljiv, igrao je taktički. Pronašao sam svoju igru pri kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao sam nekoliko dobrih gemova u trećem, ali dešava se . Ima veoma jak bekhend i ne pravi veliki broj grešaka. Udara ga veoma nisko i ima dubinu. Uz ovakav vjetar, uslovi se mijenjaju u svakom gemu. Teško je naći ritam, a on vam ga ne daje mnogo.“ kazao je Đoković.

Đoković je tako nastavio skromne rezultate po osvajanju Australijan opena. Ipak otišao je korak dalje nego u Sjedinjenim Državama. Ne brinu ga previše porazi, ni to što već neko vrijeme nije osvojio trofej. Priprema se za napad na jedini gren slem koji u ovom momentu nije u njegovom vlasništvu.

„Rolan Garos mi je krajnji cilj na šljaci i ja se nadam, a od mene se očekuje, da igram kako treba na tom turniru. Ovo je bio samo prvi turnir na šljaci, a sezona je duga. Vidjećemo kako će se odvijati“ zaključio je svjetski borj 1.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Igra li se ove godine Ćićevac Open?

Pjer
Gost
Pjer

Bice bolje 100 posto

Zar ne?
Gost
Zar ne?

Izgubi li kad da mu neko nije kriv ili nesto??

Gigi
Gost
Gigi

Bolje sto si izgubio.,Sa ovakom formom bi te Nadal progutao za veceru.

Hahahaha
Gost
Hahahaha

Počela kiša…

Sefket
Gost
Sefket

Supruga ,brat i onaj folirant od gurua mu bas pomazu.Milina jedna.

Pepe
Gost
Pepe

Djokovicu fali zdrava glava jer tenis zna da igra.

Titograd
Gost
Titograd

Da kupi novu glavu? Okle?

Send this to a friend