Tenis

Đokoviću vremenski uslovi pomogli da lakše pobijedi

Poslije pobjede nad Lenardom Štrufom i plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa, Novak Đoković priznao je da su mu odgovarali uslovi u glavnom gradu Francuske.

Srpski teniser je sa 3:0 nastavio put ka završnici drugog Gren slem turnira u sezoni.

“Uslovi su bili bolji za mene. Maglovito, sa dosta vode i to protivniku nije odgovaralo. Pravilo mu je probleme jer je prije svega dobar na servisu”, objasnio je Đoković.

U drugom dijelu meča lagana kiša padala je u Parizu, ali sudija nije prekinuo duel.

“Igra se i po kiši, dok sudija ne odluči drugačije. Bilo je dosta u posljednjih 40 minuta igre. Ne znam šta će biti sa ostalim mečevima planiranim za danas”, dodao je Novak Đoković.

U srijedu će srpski teniser u četvrtfinalu igrati sa boljim iz meča Saša Zverev – Fabio Fonjini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

А биће да је противникова половина терена била у другој климатској зони. Које небулозе овај Новак зна изрећи то је чудо.

Anonimus
Gost
Anonimus

Djole još i objasni u nastavku rečenice da mali kao dobar serviser ne servira dobro po vlažnom, ali kad je neko majstor da pokaže koliki je ignorant, sve i da je nacrtao, ti to nećeš shvatiti. Možda bi se opametio da predješ na latinicu?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Прочитао сам ја објашњење али му не вјерујем, а ваљда имам право. Чу смета му влажна подлога за сервис, а не но треба им још сушит лоптицу.

Pjetro
Gost
Pjetro

Jeste. Inace Djokovic nema pojma

Send this to a friend