Tenis

Nadal ne misli o Kirjosu i Vavrinki

Rafael Nadal se vraća na teren nakon poraza u polufinalu Vimbldona od Noivaka Đokovića.

Dugo španski teniser nije bio bliži trijumfu na gren slemu u Londonu, međutim probuđeni Đoković ga je zaustavio u epskom duelu. Nadal kaže da je poslije tog susreta mnogo odmarao i vrlo malo trenirao, što nije uobičajna rutina.

“Važno je da shvatite momenat kada vam je potreban odmor. Imao sam sjajnu sezonu na šljaci, zatim i Vimbldon. Poslije toga sam želio da odmorim, sada je naravno vrijeme da se opet naporno radi i pokušaću da se spremim za finiš sezone i Ju ES open. Tri puta sam slavio na Rodžers kupu i radujem se što sam ponovo tu.”, kazao je Rafael Nadal

Rafa bi već u trećem kolu mogao da igra protiv Vavrinke ili Kirjosa, ipak to ga ne opterećuje, već čeka susret sa Perom.

“Sjajno je što sam u Torontu, jer sam zbog povreda nekoliko puta propustio da igram ovdje. Iskreno ne mogu da mislim o Vavrinki i Kirjosu prije nego što odigram prvi meč. Ne razmišljam previše o tome šta me čeka poslije prvog rivala, jer sam potpuno fokusiran samo na njega. Uvijek mi je u mislima samo prvi naredni duel i to je jedini način da se uspije. Morate da poštujete svakog rivala.” zaključio je Španac.

Send this to a friend