Tenis Šampion Rolan Garosa ubjedljivo do polufinala Vimbldona

Nadal preko Kverija do novog blokbastera sa Federerom

Rafael Nadal je u tri seta nadigrao Sema Kverija i zakazao novi spektakularni meč sa Rodžerom Federerom, ovog puta u polufinalu Vimbldona.

Amerikanac je samo u prvom setu bio ravnopravan rival. Propustio je veliki broj brejk lopti, dozvolio Nadalu da dobije uvodnu dionicu 7:5 i dao mu krila za nastavak meča.

Nadal je potom dominirao, izgubio je samo po dva gema u drugom i trećem setu, a kvalitet igre Kverija bio je mnogo slabiji nego u prvom dijelu igre.

Španac i Švajcarac nedavno su igrali u polufinalu Rolan Garosa, kada je Rafael pobijedio i kasnije osvojio titulu.

U drugom polufinalu igraće Novak Đoković i Roberto Bautista Agut.

Mečevi su na programu u petak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kakvi carevi
Gost
Kakvi carevi

Hahaha Cujes ova dva bilmeza. Jeste li culi za Novaka Djokovica koji je tu dvojicu ,,s vremena na vrijeme” preko 50 puta pobijedio, a uz to je bolji od obojice na Vimbldonu, jer ih je obojicu po dva puta dobio, Federera oba puta u finalima.

Gaga
Gost
Gaga

Opet finale prije finala.

Realno
Gost
Realno

Svaka cast svima, ali Rafa i Rodzer su prica za sebe, oni su podigli popularnost ovog sporta i to je neki rivalitet tipa Mesi-Ronaldo u fudbalu, moze tu da ispliva igraca i igraca, ali oni su obiljezili ovu eru.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

opet duel 2 najveca igraca svih vremena …..pa jedino tako mogu da povrate gledanost ovom pretplacenom sportu …drze ga zivim u nadi da ce se pojaviti neki novi al tesko

MalaAnja
Gost
MalaAnja

To što ti i slični crnogorci sa najnižim IQ-om u regionu ne prepoznajete ljepotu ove igre , sa ili bez pomenutih majstora , samo potvrdjuje istrazivanje o IQ u vječnoj ti .

Send this to a friend