Tenis

Nadal se nada brzom oporavku

foto: usopen.org

Rafaelu Nadalu nije dobro pao poraz od Huana Martina del Potra u polufinalu US opena.

Španski teniser je predao meč nakon što je izgubio dva seta od Argentinca, a na pres konferenciji je bio utučen zbog toga.

“Veoma komplikovan momenat za mene. Nije mi bilo prijatno, a nešto što mora da me zabrine desilo se u najnezgodnijem trenutku. Ružan i komplikovan momenat koji želite da izbjegnete pogotovo u ovom trenutku. Zaista je ovo bila sjajna sezona za mene. Moram da se osvrnem na sve što sam uradio i da se pripremim za dug oporavak od povrede,” rekao je Nadal i kazao ipak da ne očekuje previše problema u oporavku.

“Nisam siguran šta trenutno osjećam, ali bol nije strašan. Doživljavao sam teške trenutke na terenu, a uz pravilan tretman očekujem da se što prije vratim. Ne mogu sada zaista da preciziram koliko će to da traje i kada bih mogao da zaigram,” naglasio je Nadal.

U finalu US Opena igraće Del Potro i Đoković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Koji folirant…vidio da mec ne moze dobit(onda preda)…Svaki put ista prica..10 x meceva je to uradio…Spanac…R.Feder od 1400 x meceva Svaki je igra do kraja..Svicarac..Kapa do poda..Nadal za mene spiclov Vrhunski?

Pajo
Gost
Pajo

Covjek koji igra najljepsi tenis. Sto prije da se vrati kralj na teren.

Send this to a friend