Tenis Univerzitetsko prvenstvo Evrope u tenisu

Preko 130 učesnika iz 18 država

Studentski sportski savez Crne Gore i Univerzitet Donja Gorica od 21. do 28. jula biće domaćini Univerzitetskog prvenstva Evrope u tenisu, takmičenja koje će okupiti oko 130 učesnika, 36 univerzitetskih ekipa iz 18 zemalja.

Univerzitetsko prvenstvo Evrope u tenisu održaće se u Podgorici na terenima TK AS i TK Eminent u ekipnoj konkurenciji, muškarci i žene. Svi sportisti biće smješteni u Novom studentskom domu u Podgorici.

“Organizacija ovako značajnog takmičenja je velika obaveza za Studentski sportski savez Crne Gore a vjerujem da ćemo ukazano povjerenje opravdati, imajući u vidu prethodno iskustvo u organizaciji međunarodnih takmičenja. Podsjetićemo da je Studentski sportski savez Crne Gore dva puta bio domaćin Univerzitetskog prvenstva svijeta u karateu u Podgorici 2010. i Baru 2014. godine, te Univerzitetskih prvenstava Evrope u futsalu u Podgorici 2009, tenisu u Baru 2013. i karateu u Podgorici 2003. i 2007. i Žabljaku 2015. Svečana ceremonija otvaranja Univerzitetskog prvenstva Evrope u tenisu održaće se na Univerzitetu Donja Gorica, 21. jula u 21 čas”, rekao je predsjednik Studentskog sportskog saveza Crne Gore Ivica Todorović.

Send this to a friend