Tenis

Raonić: Volim da dođem u Crnu Goru

Kanadaski teniser Miloš Raonić kazao je za Blicsport da voli da dolazi u Crnu Goru i rodnu Podgoricu.

“Malo-malo, pa dođem u Podgoricu! To je potpuno normalno jer tamo imam brata i sestru, a brat ima ćerku, pa želim da budem sa njima. Nažalost, moj djed više nije sa nama, bio je moj najveći navijač, a živio je tamo. Imam dosta rođaka u Crnoj Gori i volim da odem tamo”, istakao je Raonić.

On je upitan da prokomentariše česte kritike navijača na račun Novaka Đokovića.

„Ljudi ne shvataju koliko je teško uraditi sve ono što je Novak uradio u prethodnih pet godina. Ne shvataju koliko je teško biti u vrhu. Svi misle da je to lako, ali tih pet godina koje nam je Novak pružio je vjerovatno najboljih pet u istoriji tenisa! Svi ga sada gledaju i kritikuju, a niko ne razmišlja o tome šta je sve uradio za naš sport. Svaka mu čast ma svemu. Mislim da je ovo samo prolazna kriza koju će uskoro da prebrodi”, zaključio je Raonić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sport
Gost
sport

” uradio za naš sport” —- ako je mislio na tenis onda uredu a ako nije onda ne vidim kakve veze Djoković ima sa Kanadom.

Podgorica
Gost
Podgorica

Zasto se niko ne nadje da doceka gospodina Raonica

Kemal Montengro
Gost
Kemal Montengro

Doceka ga famelja.

Docek
Gost
Docek

Neka ga doceka kanadski ambasador.

Zmago
Gost
Zmago

Gradjanin Kanade, kao i bilo koji drugi. Sto bi ga ko docekivao. Covjek se fino izjasnio. Svaka njemu cast za sve sto je postigao i nadam se da ce postic jos vise.

Nick
Gost
Nick

Da ne postoji Djoković, i Raonić bi bio Srbin. Prisvojila bi ga naša braća…kao i sve ostale…srećom mi Crnogorci ne moramo da svojatamo nikoga da bi dokazali svoj etnos…razumijemo nečija opredjeljenja i poštujemo ih.
Svaka čast Raoniću, mnogo je kvalitetan čovjek i koja god nacija da ga ima, može se dičiti njime!

Pata
Gost
Pata

Dočekaj ga ti!

Send this to a friend