Tenis

Serenin oštar odgovor: Rasisto, možeš da pucaš u mene

Američka teniserka Serena Vilijams nije ostala dužna selektoru Rumunije Ilijeu Nastaseu, već mu je odgovorila na neumjesne komentare.

Podsjetimo, nekadašnji veliki teniski as je za Sereninu trudnoću rekao da će boja djeteta biti čokolada i mlijeko.

“Tužnom me čini to što živimo u društvu gdje ljudi poput Ilije Nastasea mogu da iznesu takve rasističke komentare na moj račun, račun nerođenog deteta i moj izgled. Rekla sam jednom, ali kazaću ponovo: ovaj svijet je prešao toliki put, ali mu predstoji još dosta. Tačno je da smo srušili mnoge barijere, ali još mnogo nas čeka”, rekla je Serena i dodala:

“Ovakve stvari, ali i bilo koje druge neće me spriječiti da ulažem ljubav, svjetlost i pozitivnost u sve što radim. Nastaviću da se borim za ono što je ispravno. Možeš da probaš da pucaš na mene svojim riječima, da probaš da me ubiješ svojom mržnjom, ali ja ću se izdići iznad svega”, istakla je Amerikanka, koja je prošle nedjelje objavila da je u drugom stanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ako bi neko mogao da mi pojasni što je loše u izjavi tog rumunskog stručnjaka!? Boja Sereninog đeteta će bit čokolada i mlijeko. Ako joj je suprug bijelac to je tako. Ja ništa loše ne vidim ni u mlijeku ni u čokoladi kao ni u Bjeloj ni crnoj rasi. Možda je njegova izjava nepotrebna ali nije rasistička osim ako neko… Više »

Goku
Gost
Goku

Bas se iznervirila zena, aooo, opusti se malo.
Pojedi cokoladu i popij mlijeko. ??

Glas Razuma
Gost
Glas Razuma

Gdje mu je u tekstu tačno rekla “Rasisto, možeš da pucaš u mene”?

Send this to a friend