Tenis

Serenu začudila izjava trenera

Jedna od najboljih teniserki u istoriji bijelog sporta Serena Vilijams, rekla je da ne shvata izjavu svog trenera Patrika Muratoglua, koji je nakon kontroverznog finala US opena rekao da je pokušao da je savjetuje, ali da ona to nije primijetila.

Amerikanka je napravila pravi skandal tokom meča sa Naomi Osakom. Naime, sudija Karlos Ramos opomenuo je zbog nedozvoljenog “koučinga”, a Vilijamsova je tada izgubila živce i ušla u raspravu sa arbitrom. Nazvala ga je lopovom, a zbog nesportskog ponašanja najprije joj je oduzet poen, a potom i gem.

“Ne shvatam o čemu je pričao. Pitala sam ga na šta je mislio kada je pomenuo ‘koučing’. Mi ne koristimo signale, nikada nismo imali signale. On je rekao da je napravio pokret.Onda sam ga upitala: ‘Ti si napravio pokret, a ljudima si rekao da je to bio koučing, to nema nikakvog smisla, zašto si to rekao?”, zapitala se Serena.

Američka teniserka poražena je od Naomi Osake u pomenutom finalu sa 2:0 u setovima. Poslije turnira u Njujorku kažnjena je sa 17 hiljada dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kolumbo
Gost
Kolumbo

Pokazivao joj je da izadje na mrežu, što je ona nakon toga i počela češće da radi. Nevjerovatno koja doza bezobrazluka…

Send this to a friend