Tenis Nadal uskoro na čelu karavana

Smjena na vrhu ATP liste: Rafa početkom novembra preuzima primat od Đokovića

Neuspjeh na Mastersu u Šangaju, gdje je poražen od Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu, koštaće Novaka Đokovića gubitkom prvog mjesta na ATP listi.

Ustanovljeno je da će do smjene na vrhu karavana doći 4. novembra i tog dana Rafael Nadal biće najbolji teniser planete.

Đoković neće igrati ni u Beču ni u Bazelu, a ako u obzir uzmemo da će za listu koja će biti objavljena 4. novembra biti “skinuti” bodovi koje su igrači osvojili prošle godine na završnom Mastersu u Londonu, to znači da će “Kralj šljake” preuzeti prvo mjesto na svijetu.

Novak će tog dana ostati bez 1.600 poena, dok Nadal te nedjelje ne gubi poene.

Čak iako Nadal ne bude igrao na Mastersu u Parizu, a Novak osvoji taj turnir neće mu biti dovoljno da u London dođe kao prvi igrač svijeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravednik
Gost
Pravednik

Zar je nekome jos bitno ko je prvi na atp listi, poslije ovoliko godina i grand slamova??? Za par godina nece biti ni u 20, ali bitno je da osvoji jos koji grand slam. Kako to ne shvatate…

Niksic
Gost
Niksic

Idemo Rafa!

Tedi
Gost
Tedi

Pobjedom u Parizu i Londonu, Đoković opet posaje prvi do kraja godine.

Mr256
Gost
Mr256

Ne mora značiti… Rafa npr odigra polufinale u Parizu i Finale u Londonu opet je prvi… To je samo slučaj ako Novak osvoji oba turnira

Cicko
Gost
Cicko

Tako je. Vamos Rafa.

Gagi
Gost
Gagi

A kako izgubi Djokovic od Cicipasa jer ga svi Srbijanski talboidi vec vidjese da “osvoji Srbin Sangaj”kao da je Cicipas dosao i”igrao bez ruka”.

ccc
Gost
ccc

Bravo za Bugare

Send this to a friend