Tenis

Veliki uspjeh našeg tenisa, Danilo ne staje

Crnogorski teniser Danilo Raičević nastavlja da niže uspjehe na turnirima pod okriljem Evropske teniske asocijacije.

Prošle sedmice smo pisali da je Danilo ostvario 19 pobjeda zaredom i osvojio četiri trofeja, a taj nevjerovatni niz nastavio je i u Nikšiću. Raičević je na turniru iz ETA serije ostvario još pet trijumfa i stigao do novog trofeja. Očekuje ga napredak na evropskoj listi, a već je stigao do 27 mjesta pošto je prethodne sedmice skočio za devet pozicija na listi dječaka do 14 godina.

Danilo će se već sjutra ponovo naći na terenu. Imaće profesionalni debi pošto će učestvovati u kvalifikacijama za glavni žrijeb ITF turnira u Ulcinju. Da podsjetimo, do turnira u Nikšiću, Raičević je osvojio dva turnira u Turskoj iz ETA serije, zatim još jedan u Ulcinju, a bio je najbolji i na takmičenju u TK Eminent za igrače do 16 godina.

Da stvar za crnogorski tenis bude još i bolja u Nikšiću su u polufinalu bila četiri crnogorska tenisera. Aleksa Krivokapić je igrao finale u tri seta protiv Raičevića, a u polufinalu su stali Milo Gazivoda i Petar Jovanović.

Da bi shvatili o kolikom uspjehu je riječ treba naglasiti da su u Nikšiću učestvovali teniseri iz Srbije, Francuske, Velike Britanije, Italije, Turske, Njemačke, Rusije, Mađarske, Makedonije, BiH, Hong Konga i Malte. Ovaj rezultat pokazuje da Crna Gora ima izuzetno perspektivnu generaciju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M D
Gost
M D

Igraci sa lijeva na desno : Petar ,Milo ,Danilo I.Aleksa

ROKI
Gost
ROKI

Jeli to ovaj brko u sredini. Pa i nije bas mlad.

MILA
Gost
MILA

CESTITAM!!!
REDAKCIJO, UZ RESPEKT ZA SAIGRACE, ALI DAJTE NAM FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE DANILO SAM! DA ZNAMO KO JE…

BAL99
Gost
BAL99

Bravo mali!

Send this to a friend