Tenis

Vilander: Đoković jedan od najboljih u istoriji, uz Džordana i Alija

Bivši švedski teniser Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najboljim sportistima svih vremena.

Sedmostruki Grend slem šampion nije često hvalio Srbina, ali je poslije US opena poručio da je vjerovatno bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Đoković se poslije godinu i po agonije vratio na vrhunski nivo i ovog ljeta osvojio Vimbldon, Sinsinati i US open, pa sada ima 14 GS titula, tri manje od Španca, a šest manje od Švajcarca.

“Đoković je najmanje blistav od svih velikih šampiona. Ali igra na najvišem mogućem nivou. Bolji od Federera i Nadala? Vjerovatno. Jer niko ne može da ga povrijedi. Nevjerovatno je kako je uspio da tako komplikovanu igru učini jednostavnom. Bez pokušavanja da izvede kompleksne stvari i nepotrebnog rizikovanja. Ne postoji slabost u njegovoj igri. On je ljudski zid. Nemoguće ga je proći. On je najbolji atleta koji je tenis ikad vidio. I jedan od najboljih u sportu generalno. Stavljam ga u rang Majkla Džordana i Mohameda Alija. Možemo tu dodati i Juseina Bolta”, pohvalio je Mats Vilander srpskog tenisera u kolumni za francuski “Ekip”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Fala bogu dasi i ti Vilandere konacno priznao.Ajmo Novace motiva ne fali da usijes po broju titula i onu dvojicu jos a onda moze opustanje

anonymous
Gost
anonymous

Bas sam htio da pitam sto izostavi Juseina Bolta 😀 Mada, mogao bi se tu naci jos po koji atleticar/ka…

Ranko nk
Gost
Ranko nk

Ako pitate Putina,Trampa,Bila Gejtsa,i sve poznate svecke face koje Novak Djoković svice znati ,a za Sofra,i ostale multi praktikik kritičare,ne vjerujem ni sira familija da je cula za njih

Lipovo
Gost
Lipovo

Lelelele Sofro lelelele i leeeeeleeee

Joko
Gost
Joko

lele ti u dom u Lipovoooo…

ehti
Gost
ehti

Plaćeni termin…

Killy
Gost
Killy

Moźe čovjek da ga ne voli i ne gleda ali nikako ne moźe da ga ne postuje.. od malih nogu trenira, sam je stigao do najvećih svih vremena. Imala je Juga mnogo sportista velikana ali priznali to ili ne niko nije bio veći od Đokovića.. Nole samo da te zdravlje posluži i padaju rekordi Nadala i Federera..

Lamelaš
Gost
Lamelaš

E aj ti to objasni Šofrancu i ostalim mrziteljima svega uspješnog (tu mislim i na ove što mrze Nadala i Federera i ne poštuju njihove uspjehe).
Ali dobro, i Vilander je promijenio ploču, tako će i ovi

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Eee, ove budale…

Sasha
Gost
Sasha

Neka đaole ne hvali ga toliko da mu se šta ne desi, nije navikao da ga ti hvališ

Send this to a friend