Tokio 2020 Olimpijske igre

Blog UŽIVO, Tokio 2020: Srebro pa bronza za Srbiju, Kosovo ima olimpijsku pobjednicu

Pratite najvažnije informacije sa Olimpijskih igara u našem blogu uživo.

Svakodnevno ćemo vas obavješavati o dešavanjima sa najvažnijeg sportskog takmičenja u svijetu u posljednjih pet godina.

UŽIVO:

17.46 – Pobjedom američkih odbojkaša nad Francuskom 3:0, završen je prvi dan takmičenja u Tokiju. Budite sa nama i sjutra od ranih jutarnjih sati jer nas čekaju nastupi naših rukometašica, vaterpolista, Jelene Pantović i Milivoja Dukića.

17.15 – Prvo zlato osvojila je i zemlja domaćina Igara. Džudista Naohisa Takato bio je najbolji u kategoriji do 60 kilograma.

16.30 – Zlato u tekvondou u muškoj konkurenciji, kategorija do 58 kilograma, ide u Italiju.

15:46 – Ženska vaterpolo rerpezentacija Kine, koju s klupe predvodi naš Petar Porobić, umalo je priredila senzaciju. Kineskinje su u prvom kolu igrale protiv Rusije i bile blizu osvajanja bodova. Na kraju, 18:17 za favorita.

15.41 – Našem timu u Tokiju pridružio se danas i Danijel Furtula.

I @danijelfurtula se pridružio timu!Olimpijsko selo @tokyo2020 #TeamMNE🇲🇪

Posted by Crnogorski olimpijski komitet on Saturday, July 24, 2021

15.23Novak Đoković je pobijedio Uga Delijena, a potom poslao poruku podrške našim rukometašicama pred start takmičenja u Tokiju.

14:14 – Tijana Bogdanović donijela je bronzanu medalju Srbiji u tekvondou. Ona je u meču za treće mjesto savladala Japanku Miju Jamadu sa 20:6.

13:17 – Marin Čilić umalo izgubio dobijen meč. Hrvatski teniser vodio je sa 5:0 u odlučujućem setu protiv anonimnog Brazilca Menezesa, ali je na kraju tek u taj-brejku završio posao i prošao u drugo kolo.

12:24 – Kosovo ima olimpijsku pobjednicu. Džudistkinja Ditria Krasnići osvojila je zlato u kategoriji do 48 kilograma. U finalu je savladala Funu Tonaki iz Japana.

11:47Pročitajte očekivanja Vlada Popadića i Vladana Spaića od premijernog meča protiv Australije.

11:25 – Do sada je podijeljeno 15 odličja, a jedino se oko vrata kineskih sportsta našlo više od jednog. Kina je osvojila tri medalje, a po jednom su se okitili Ekvador, Iran, Južna Koreja, Belgija, Indija, Holandija, Rusija, Srbija, Indonezija, Meksiko, Slovenija i Švajcarska.

10:44 – Počelo je takmičenje u streličarstvu, a prvog dana podijeljenje su prve medalje u miks dublu. Zlato je osvojila Južna Koreja, srebro Holandija, a bronzu Meksiko.

10:32 – Prva medalja i za Sloveniju. Biciklista Tadej Pogačar završio je kao trećeplasirani u drumskoj trci koja je trajala preko šest sati. Zlato je pripalo Ekvadorcu Ričardu Karapazu, a srebro Vutu van Aertu iz Belgije.

10:14 – Kineskinja Džihuej Hou osvojila je zlatnu medalju u dizanju tegova u kategoriji do 49 kilograma. Podigla je čak 210 kilograma, osam više od srebrne Čane Sajkom iz Indije. Bronza je pripala Vindi Čantika Ajša iz Indonezije.

10:01Donosimo vam intervju za selektorom “ajkula” Vladimirom Gojkovićem.

09:49Novak Đoković bez greške na startu Igara. Sa 2-0 izbacio je Uga Delijena iz Bolivije.

09:27 – Iako su izgubili prvi set, odbojkaši Rusije pobijedili su Argentinu sa 3-1 na startu takmičenja. Italija je “preživjela” Kanadu (3-2), dok je Brazil lako izašao na kraj sa Tunisom (3-0).

09:24 – Završene su tri utakmice na muškom rukometnom turniru. Norveška je savladala Brazil 27:24, Francuska je bila bolja od Argentine 33:27, dok se Švedska namučila sa Bahreinom – 32:31.

08:59Srbija je došla do prve medalje u Tokiju. Damir Mikec je osvojio srebro u streljaštvu, u disciplini vazdušni pištolj na deset metara. Zlato je pripalo Džavadu Forougiju iz Irana.

08:12Krenuo je turnir u tenisu, zasad nema većih iznenađenja. Pobjedu u prvom kolu ostvario je Danil Medvedev, jedan od favorita za medalju.

Zanimljiv rezultat viđen je u dubl konkurenciji. Drugi nosioci i petostruki Gren slem šampioni Erber i Mau eliminisani su od strane Endija Mareja i Džoa Salsberija.

08:00Dodijeljeno je prvo zlato na Igrama u Tokiju. Kineskinja Ćijan Jang trijumfovala je u disciplini vazdušna puška na deset metara.

07:45 – Jovana Peković, naša predstavnica u džudou, na startu Olimpijskih igara namjeriće se na Karlu Prodan iz Hrvatske. Borba je zakazana za 29. jul.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Da je vječno nezavisno Kosovo!!!

Broj 1
Gost
Broj 1

Veliki uspjeh za republiku kosovo

Rade007
Gost
Rade007

Idemo Kosovoooo!!! Doktoriii!!! 🇽🇰🇽🇰💪🏼💪🏼

Balsa 🇲🇪
Gost
Balsa 🇲🇪

Bravo srbija

Bokelj
Gost
Bokelj

Bravo Kosovo!Cestitke i Srbiji….naprijed region…ajmo sada i Crna Gora.

H.Novi
Gost
H.Novi

Svaka čast za medalje, no zlato je zlato. Čestitke Kosovu!

Milo
Gost
Milo

Idemo Srbija

Blok CG
Gost
Blok CG

Kosovo je srce Srbije a Kosovo danas u dzudo zlatnu medalju.To je znaci tri medalje zlatna,srebrna i bronzana.Vulin Vucic I Mandic da objasne je’li 2 ili 3 medalje.Ako je dvije medalje priznali ste Kosovo!!!!!

a evo draginjâm
Gost
a evo draginjâm

Kosovo je Srbija! Crna Gora je samo Crna Gora i ničija više. Nek je vječna Crna Gora!

Crni
Gost
Crni

Bravo Srbija

Send this to a friend