Tokio 2020

Brguljan: Nemamo energiju, mora neko da “iskoči” pored Ivovića

Draško Brguljan je uvijek konkretan – i nakon pobjede i poslije poraza.

Nakon što su “ajkule” izgubile od Hrvatske 13:8 u 3. kolu grupe B na Olimpijskim igrama, bio je iskren:

“Dobili su nas rezultatski onoliko koliko su bili bolji, realno. Nemamo igru, previše se u napadu oslanjamo na Ivovića, puno ga opterećujemo, igra cijelu utakmicu. Moraće još neko da “iskoči”, jer nemamo energiju koja nas je krasila”, rekao je Brguljan i dodao:

“Dobro smo plivali u prvoj četvrtini, imali mnogo napada s igračem više, promašivali… Nešto ne štima, ali može da se promijeni u posljednja dva meča. Moramo da pobijedimo prvo Kazahstan, onda i Srbiju. Ali, sve mora da bude bolje. Napad maltene ne postoji, nemamo ni kontranapad, ali i rivali nas sve bolje poznaju. Spremaju se za nas…”, jasan je Brguljan.

Petar Tešanović je bio odličan na golu, ali…

“Bili su bolji od nas, dominirali su na centarskim pozicijama i zaslužili su pobijede. U napadu nas baš nije išlo, imali smo propusta i u odbrani, ali vjerujem da ćemo biti bolji”, istakao je novi golman Breše.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Luka
Gost
Luka

Možda je stvar pripreme o tempirana forme.Energija je ključna.To se videlo i protiv Španaca.Nišra nije izgubljeno.Vo to možete ,dokazali ste.Bitno je da se četvrtfinale dobije.

Frojd
Gost
Frojd

A sta mislis da taj neko, posto imamo sve mlade igrace dosta, budes ti ??

Send this to a friend