Vaterpolo

Ajkule napadaju medalju i žale zbog tijesnog poraza od Srbije

foto: wpolo.me

Crnogorski vaterpolista Nikola Murišić ne plaši se duela sa Španijom u borbi za bronzanu medalju na Mediteranskim igrama.

“Ajkule” su poput domaćina osvojile drugo mjesto u preliminarnoj grupi.

“To što igramo sa domaćinom ne znači ništa, želimo medalju i probaćemo da dođemo do nje. Svaka medalja je važna, ne igraju se svaki dan ovakvi mečevi, tako da ćemo dati sve od sebe. Ovo su, ipak, pripreme za Barselonu, lijepo je što smo iz Budimpešte donijeli zlato, što smo i u Taragoni odigrali dobre i jake mečeve”, rekao je Murišić.

Ističe i da je navikao da igra pod pritiskom u kapici nacionalnog tima.

“Uvijek postoji pritisak, od nas su očekivanja uvijek velika, tako je i sada. Imamo visoke ciljeve, znamo za šta idemo u Barselonu i bićemo spremni sa to“, dodao je Murišić.

Vlado Popadić žali i što naš tim nije u situaciji da igra za zlatnu medalju, kao prošle sedmice na završnom turniru Svjetske lige.

“Žao nam je što smo od Srbije primili gol u posljednjem napadu, možda smo mogli i do finala. Nismo očekivali Španiju, domaćin je, biće teško, ali spremićemo se. Poznajemo se dobro, nema razloga da skrivamo bilo šta, ni mi ni oni. Mi smo u nešto izmijenjenom sastavu, želimo da se nametnemo i dokažemo, a meč sa Španijom je dobra šansa za to”, rekao je Popadić.

Crna Gora i Španija igraće sjutra od 9.30.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Srećno momci, a ne žalite no tu bronzu donesite i mi ćemo bit zadovoljni!

Kotor
Gost
Kotor

Bravo I srecno momci🏊

Send this to a friend