Vaterpolo

Ako ne pobijedi POŠK i Budvu, Primorac će biti u teškoj poziciji

foto: Kotor TV

Primorac je prvi dio sezone u Regionalnoj ligi završio sa jednom pobjedom.

Ključne mečeve trener Petar Vico vidi sa POSK-om kod kuće i Budvom u gostima. Januar bi mogao Kotoranima da donese neke dobre stvari ili uvede u ozbiljne probleme oko ostanka.

“Krivi smo sami zbog poraza u posljednjem kolu. Početak slab, golmani nijesu puno lopti uhvatili, a u napadu smo brzali. Imali smo šanse u još nekim utakmicama. Mogli smo sa Parizanom, a mogli smo i sa Mornarom, a onda i sa Primorjem, ali ovo je, zaista, realna situacija zbog svih okolnosti. U januaru nas čekaju utakmice sa Poškom kući i Budvom, ako ne pobijedimo, mrka kapa” istakao je trener Vico.

Šta je još nedostajalo za bolji rezultat?

“Jedino što ne fali je borbenost i želja. Momci daju sve od sebe. A fali malo individualnog kvaliteta, više doprinosa, treba da vidimo da li se možemo pojačati. I koga dovesti, jer igrači koji su dobri uglavnom su pod ugovorima. Možda jedino nekoga ko je nezadovoljan zbog plaćanja, pa je napustio klub.”

Kup počinje 16. decembra, kakva su očekivanja?

“Da probamo da iskažemo veću konkretnost u napadu i odbrani, da probamo još nekog mlađeg igrača da osposobimo da igra”, poručio je Vico.

Send this to a friend