Vaterpolo Pitanje selektora seniorske reprezentacije i dalje otvoreno

Bajić: Upravni odbor sljedeće sedmice odlučuje o Vladimiru Gojkoviću

Predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Dejan Bajić, rekao je da će na sjednici Upravnog odbora sljedeće sedmici biti razmatrani izvještaji selektora Vladimira Gojkovića.

Prošle sedmice održan je sastanak Stručnog savjeta na kojem je dio članova tražio smjenu mladog stručnjaka nakon 10. mjesta na Svjetskom prvenstvu.

“Svaki pojedinac na svakom tijelu Saveza može da kaže svoje mišljenje, ali to treba da uradi na korektan i transparentan način. Upravni odbor će najvjerovatnije biti održan tokom sljedeće sedmice. Na njemu će, kao i svih prethodnih godina nakon sezone reprezentativnih aktivnosti biti razmatran izvještaj selektora, ne samo zbog A tima, već i svih mlađih selekcija i nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku”, rekao je Dejan Bajić.

Ističe i da se uvijek u Savezu postupalo na isti način.

“Nema tu nikakve fame, već će se u normalnoj proceduri, biti razmatrano to pitanje. Upravni odbor nikad nije radio formalno, već suštinski.Uvijek se u septembru razmatrao izvještaj selektora. Ništa se ne odugovlači, već se radi kao i prethodnih godina.”

Bajić nije htio da nagovještava odluku, već je kazao da će Upravni odbor dati konačnu odluku o budućnosti Vladimira Gojkovića na klupi “ajkula”.

“Želim da čujem mišljenje svih članova Upravnog odbora nakon izvještaja selektora. Očekuje nas Evropsko prvenstvo, kao i takmičenje selekcije do 20 godina na Svjetskom prvenstvu u Kuvajtu. Nije lako ni finansijski riješiti sve stvari u savezu jer smo imali mnogo takmičenja ove godine i to na dalekim destinacijama”, zaključio je Dejan Bajić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baj baj
Gost
Baj baj

A u cemu je problem kad se daje otkaz selektoru? Jel mu treba otpremnina pa zato da se ne trosite?? A cus li mu opravdanje,islo se na daleke destinacije,pa bas lijepo,podnesite izvjestaj ko je iso a ko nije trrebao a isao je! Bit ce interesantno i to procitat kad bude Gojkovic citao svoj izvjestaj😂

Vaterpolo
Gost
Vaterpolo

Ne znam zasto mi sve ovo mirise da ce reci Gojkovicu da ostane jos bar sledecu sezonu da se ne trose?! Sad cemo cut te strucnjake sto ima da kazu i bas me interesuje kako cuveni poznavalac vaterpola iz Zete donijet odluku?? Na osnovu cega,gledanja vaterpola na tv???

Banja
Gost
Banja

A muči Bajiću, da je imalo pameti u tom savezu, lećeli bi i ti i Gojković!

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Vladu svaka cast kao igracu za sve sto je postigao, ali ka selektor ne ide i trebalo bi mijenjat nesto..Istina imamo osvojeno srebro iz bg 2016, ali premalo je to za ekipu kakva je nasa..Capro je inace poceran poslije evropskog i svjetskog srebra, a najgori plasman tih godina mu je bilo 4.mjesto..Dok zadnjih godina nam je to 4.mjesto premija..😄

Beti B.
Gost
Beti B.

Ukoliko Gojković treba da se odmori jedina zamjena koja ima respekt je Veljko Uskoković.

Terzic
Gost
Terzic

Sta da odlučujete ??!
Da ima obraza sam bi dao ostavku

Anonimus
Gost
Anonimus

Ha ha ha, baš ti je priča kao i alijas, šuplja….

Send this to a friend