Vaterpolo

Crna Gora poražena od Mađarske za kraj turnira u Varaždinu

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore učestvovala je na jakom međunarodnom turniru u Varaždinu, gdje su pored nas i domaćina Hrvatske igrali još Srbija, Grčka i Mađarska.

U posljednjem kolu izabranici Miloša Šćepanovića poraženi su od Mađarske 14:11 (6:3, 3:3, 3:3, 2:2).

Podsjećamo, u prvom kolu savladali smo Hrvatsku 14:9 (4:2, 3:2, 3:2, 4:3), u drugom smo remizirali sa Srbijom 9:9 (3:0, 2:1, 1:6, 3:2), dok smo u trećem poraženi od Grčke 12:11 (3:0, 2:3, 5:3, 2:5).

Ćetković je u porazu od Mađarske postigao tri gola, Radović i Radanović po dva, a po jedan Vučurović, Mačić, Franeta i Mijušković.

Mladu reprezentaciju u decembru očekuje Svjetsko prvenstvo u Kuvajtu.

Spisak Crne Gore: Alen Isljamović, Danilo Radović, Martin Gardašević, Branko Franeta, Petar Mijušković, Dušan Matković, Luka Murišić, Aljoša Mačić, Nenad Dragović, Uroš Vučurović, Dragan Marković, Vuk Drašković, Savo Ćetković, Miroslav Perković, Marko Radanović, Darko Đurović.

Pored trenera Šćepanovića, sa ekipm su još pomoćnici Marko Gopčević i Milan Ćirović, doktor Vladimir Dedović i sudija Veselin Mišković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin
Gost
Kotoranin

Ne pisete kad se krtikuje Gojkovic,a admine?? I da je Scepanovic njegov kum i da je bez iskustva uzeo da vodi ekipu… e jadni savez… kad se za sve pita Gojkovic!

Kotoranin15
Gost
Kotoranin15

A sto smo ocekivali od golmana koji nema iskustva kao trener al je Gojkovicev kum aaaooo,ovakvo nam je svaka stvar! A savez se pita koliko i ja,za sve moraju pitat Gojkovica… jadan vaterpolo

Mr.No
Gost
Mr.No

Iz saveza putuju,primaju dnevnice,majice,bermude,po koje pivo i srećni. Gojke došao na 50 kila,kreće “šećer”, upropastio 20 igrača i svi zadovoljni. Himnu toliko vole da je pjevaju “u sebe” hahahha. Uživajte može Vam bit, do momenta!

Send this to a friend