Vaterpolo

Da budemo prva ekipa koja ih je zaustavila

foto: LEN

U utorak su savladali Sabadelj u gostima u Ligi šampiona i tako ostali u trci za plasman dalje, a sada ih očekuje jedan od najtežih izazova ove sezone – vaterpolisti Jadran Carina večeras (20h, Arenasport 1) dočekuju Jug u desetom kolu Regionalne vaterpolo lige.

Izabranici Vladimira Gojkovića nakon devet mečeva u regionalnom takmičenju imaju šest pobjeda, dva remija i jedan poraz…

“Gostuje nam veliki, mogu slobodno reći i apsolutni favorit za odbranu titule u regionalnom takmičenju. Nakon serije mečeva u svim takmičenjima sigurno da je prisutan umor kod oba tima, ali Jadran kao domaćin uvijek ima obavezu da uradi sve da upiše bodove”, jasno je poruka Alekse Ukropine. “Autsajderi smo, ali ne smijemo tako da razmišljamo, već da se borimo koliko možemo.”

Izabranici Vjekoslava Kobešćaka na gostovanje crnogorskom šampionu dolaze nakon poraza od Olimpijakosa u Ligi šampiona. Talentovani ljevak zna koji je recept za eventualni trijumf…

“U odnosu na prethodne utakmice moramo da popravimo realizaciju napada s igračem više, kao i da smanjimo broj golova primljenih iz pozicione igre. Pitanje je koliko je to moguće protiv tima kakav je Jug, ali pokušaćemo da budemo prva ekipa koja ih je zaustavila ove sezone u A1 ligi”, zaključio je Ukropina.

Send this to a friend