Vaterpolo Vaterpolisti Jadrana kod kuće održavaju kondiciju, trener Radanović poručio

Da se sve stiša, a rješenja će se ponuditi

U trenutku kada se Jadran zahuktao stao je vaterpolo. Ali, momci sa Škvera ne gube optimizam. Rade punom parom kod kuće. Sat i po dnevno, a ko može i kad ugrabi, trči. Razgovarali smo sa trenerom Petrom Radanovićem koji prati na grupi kako momci rade.

“Dogovorili smo se za treninge. Materijal imaju, a imaju i trake, gume, neko bučice i tegove, što im je potrebno za svakodnevni rad od sat i po. To su, istina, suvi treninzi Momci koji nijesu u izolaciji, oni koji sa reprezentacijom nijesu bili u Njemačkoj, malo uveče otrče, da bi makar, koliko-toliko, držali fizičku kondiciju”, ispričao je Radanović.

U svakodnevnom su kontaktu.

“Čujemo se, po neki snimak ubacimo, želimo i na društvenim mrežama da podignemo svijest i odgovornost”

Radanović se nada da će se život uskoro nastaviti punom parom.

“Sve se čeka. Čekamo i mi da krenemo. Samo da sve prođe kako treba, da nas ne uhvati val. Potrebno je biti odgovoran prema sebi i drugima”.

Novijani su do trenutka kada je sport stao bili blizu da dođu do završnog turnira Lige šampiona, što im je pošlo od ruke u Regionalnom takmičenju.

“Ova sezona, do ovog momenta, u sportskom dijelu išla je dobrom putanjom. Uspjeli smo da izvučemo februar gdje smo bili najumorniji. Osvojili smo važne bodove u Regionalnoj ligi i Ligi šampiona. Sad nam predstoji završni dio, probaćemo sa Solnokom i Špandauom da osvojimo četvrto mjesto što bi bio uspjeh. Potajno smo se nadali, kao ekpa i kao tim, ali i ovo do sada što smo napravili je veliki uspjeh. Ali, da sačekamo. Da sve ovo prođe i da se stiša, pa ćemo vidjeti kako dalje. Možda će se neka rješenja ponuditi”.

Send this to a friend