Vaterpolo

Đukanović i Janović čestitali mladim ajkulama

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je mladoj vaterpolo reprezentaciji osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu i dostojanstvenom predstavljanju naše zemlje.

Mlade “ajkule” danas su u finalu šampionata kontinenta poražene od Grčke 14:12.

“Čestitam mladim vaterpolistima srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minsku! Prije svega na izvanrednoj igri i dostojanstvenom reprezentovanju svoje zemlje.Podvig je biti medju najboljima u Evropi.Crnogorski vaterpolo ima blistavu budućnost. Sve čestitke i stručnom štabu i nacionalnom vaterpolo Savezu!”, poručio je Đukanović.

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je mladoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore i njenom selektoru Slobodanu Mačiću poručujući da je Crna Gora sa neizmjernim nacionalnim ponosom dočekala sportsku vijest dana iz Minska.

,,Još jedna godina u znaku naših mladih vaterpolista, koji su i na ovom šampionatu Starog kontinenta, pokazali Evropi, da je Crna Gora država vaterpola, u kojoj se rađaju vrhunski vaterpolisti i na kojima nam danas zavidi cijeli region. Vaš uspjeh nije slučajnost, već je plod raskošnog talenta, timskog duha i predanog rada”- kazao je Janović, takođe navodeći:

„Bili ste dovoljno odvažni da se suprotstavite najvećim vaterpolo silama, ali i dovoljno hrabri i neustrašivi, da im pokažete da ste medju najboljima u Evropi, na čemu vam, naši dragi vicešampioni, od srca čestitam!“ – zaključio je ministar sporta, upućujući čestitku i stručnom štabu, kao i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovica
Gost
Jovica

Veljo reče sve ako ga iko bude čuo
Bolje da ga shvatite najozbiljnije ali danas !!!

Jovica
Gost
Jovica

Lijepo je lako čestitat
Samo nemožemo naprijed od čestitke treba ulagat I kao prvo obratit pažnju na ove momke a dati im po 100 eura I očekivat da će biti zadovoljni I da neće negdje drugo tražit put moraju

Heip
Gost
Heip

Bolje da ste bazen u Kotoru zavrsili vise bi im znacilo!

iz srca
Gost
iz srca

Zasluženo! Čestitke!

Send this to a friend