Vaterpolo

Gojković: Da smo pogodili za 6:3…

foto: wpolo.me

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković kazao je da igračima nema šta da zamjeri nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

“Ajkule” su poslije 16 minuta vodile 4:2, a onda je uslijedila puno bolja igra aktuelnog svjetskog prvaka koji se zasluženo plasirao dalje.

“Imali smo igru kakvu smo željeli u prvom dijelu utakmice. Odbrana je držala utakmicu. Koristili smo šanse, vjerovatno da smo pogodili za 6:3 bi odvelo utakmicu onako kako smo željeli. Nakon toga smo primili dva jeftina gola iz kontra napada. Čestitamo protivniku, držali su visok tempo utakmice, pogotovo u drugom dijelu, gdje smo mi dosta promašivali. Nemam šta da zamjerim igračima, i kada su gubili tri razlike vjerovali su do kraja, stvarali su šanse, ali nije išlo”, rekao je Gojković poslije utakmice.

Crna Gora će u nastavku prvenstva razigravati za plasman od 5. do 8. mjesta.

Za četvrtak od 16.45 zakazan je meč sa Mađarima.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin
Gost
Kotoranin

Cus Leka pita,pa da nije bilo Leke i Janovica ne bi ni stigli ni u prvih 10,a Leka je bio i u napad i u odbrani,i borio se kao lav za kuma. Interesuje me sto ce ucinjet selektor kad Leka u podje u penziju? Vjerovatno i on sa njim jer nema ideju sto i kako odigrat dalje

Krsto
Gost
Krsto

Pa da li je moguce sta ti pricas. Baba da ima onu stvar bila bi djed. Nego aj ti polako put Novog i batali se reprezentacije jer si evo dovoljno pokazao koliko znas, sa svakog prvenstva kamen donijesmo umjesto medalje. A pogotovu ovo prvenstvo dje su svi oslabljeni, svi favoriti su oslabljeni,a ti pored svega toga nisi u stanju makar… Više »

kuč
Gost
kuč

vjerovatno da se igra jedno pouvrijeme mi bi pobijedili ali na žalost …. . Od početka prvenstva se vidi da nijesu uigrani ,da samo četiri igrača konstantno daju golove ali i da se slabo pliva i zato nema golova iz igrača više .Ako ja to kao laik vidim onda je trenerima sve jasno ,pušte ih da izduše pa ih potope… Više »

Idemo dalje
Gost
Idemo dalje

Ima istine, ima. Spajicev promasaj kad je bio sam ispred golmana nas je rasturio.

anonymous
Gost
anonymous

Spaic, Misic i Petkovic su promasili zicere iz izgradjenih akcija… nazalost. Ali ako se vec gubi, mnogo je bolje tako, nego da igre uopste nije ni bilo. Dali su momci sve od sebe, ja ne mogu da ih kritikujem. A nijesam vaterpolo strucnjak, poput nekih komentatora na portalu, pa da kritikujem i selektora, vaterpolo savez, ministra… Glavu gore, momci, valjalo… Više »

pero
Gost
pero

kao da oni nisu promašivali pa se nisu rasturili

Caca
Gost
Caca

Bruka.I ovo je Srbin,ubacen.

Hop
Gost
Hop

Pogresno vrijem zove tajm, Leka ga pita sto cemo igrat – Vlado ne zna!! Ovi momci imaju buducnost ali trebaju ozbiljnog iskusnog slektora koji ce samo da bude selektor!

xyz
Gost
xyz

Gubili su preko 4 razlike samo u zadnjoj cetvrtini bezbroj puta

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Gojkovicu Amateru?

Zetatrans
Gost
Zetatrans

izgubiti drugo poluvrijeme sa 7:3 mnogo je pa i od hrvatske

Send this to a friend