Vaterpolo

Gojković: Igrali smo u ritmu protivnika

Anna Feher

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković jes svjestan da njegov tim nije bio na nivou u duelu sa Srbijom u razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu.

“Ajkule” su poražene 10:7, igraće za sedmu poziciju.

“Nismo plivali onako kako smo željeli. Igralo se u ritmu u kojem smo znali da smo slabiji, mada smo u drugoj četvrtini imali tri-četiri kontranapada koje nismo iskoristili. Čim smo ušli u statičnu igru jedan na jedan, to je bilo ono što odgovara timu koji je individualno jači. Probaćemo da se pripremimo za posljednju utakmicu, mada imamo nekoliko igrača koji su baš istrošeni. Da uradimo sve da izvučemo najbolje iz posljednje utakmice”, dodao je Gojković.

Napad je podbacio.

“Pitanje je koje su mogućnosti našeg napada u ovom momentu, ali stvarali smo i promašivali šanse, pogotovo s dva metra. Tokom cijelog turnira”, istakao je Gojković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan
Gost
dragan

Znamo to ,,??Najbolje i da im se ti pridruzis da ostavis CG da napreduje

Mira
Gost
Mira

Gojkoviću, vrijeme ti je da ideš…..

Danijel
Gost
Danijel

Smijenite više ovog “Stručnjaka”

Realnost
Gost
Realnost

Samo nemoj vise ono cuveno ,podmladjeni ,sticemo iskustvo sa velikih takmičenja,vidio sam potencijal,učimo na greškama i očekuju se prave stvari ,nego lagano pusti Veljka zakovica ili Mirka Vicevica da probaju .

Simo
Gost
Simo

Srbi sa pola gasa

Kokolo
Gost
Kokolo

Smijenite rukovodstvo vaterpolo saveza posto oni nece da smijene trenera koji unistava nasu reprezentaciju.

Zbogom EU
Gost
Zbogom EU

Zato su i postavljeni, kao i vlada, kao i ministri svi do jednog lise ranka..

Jaja
Gost
Jaja

Gojković veliki igrač i mnogo je dao crnogorskom vaterpolu i mnogo puta nad je obradovao ali mislim da je dugo na ovoj poziciji i da treba da ide na drugu poziciju u vaterpolo radi potrebne promjene u stilu i načinu igre radi osvježenja Naravno treba da bude na nekoj visokoj funkciji jer i zna i zaslužuje

Bokelj
Gost
Bokelj

Dovedite fino Vicevica, Vukanica ili Uskokovica koji su autoriteti

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Pa i drzava nam je nazalost u ritmu protivnika.daj ti ostavku i ne velicaj ovo kao uspjeh dobio si jedva Gruziju i Japan po 1 razlike.dje su ti Brguljan Ukropina.aj polako Gojkovicu

Barba
Gost
Barba

Non stop ekipa igra toplo hladno.Gojković uvijek kad se izgubi daje izjave tipa nismo igrali kako smo željeli, zamislili. Autoritet nula, trener prosječan. Treba nam bolji trener, lijepo bi bilo kad bi sami dali ostavku gospodine Gojkoviću.

Malisa
Gost
Malisa

Tačno tako Gojkovicu!
Još jedan uspješan poraz!
Treba ti Dat još koju šansu,možda i …..

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Ekipa velikog potencijala!
🇲🇪🇲🇪💪💪

Send this to a friend